Canon sărbătorește 90 de milioane de obiective EF

Canon anunță atingerea unui nou moment important în istoria obiectivelor pentru camere foto – producţia a 90 de milioane de obiective EF. Această nouă realizare vine la doar nouă luni de la anunțarea producției a 80 de milioane de obiective, în august 2012, și indică cererea ridicată și popularitatea gamei de obiective EF.

În ultimii 26 de ani, Canon s-a aflat în fruntea industriei de imagistică, îmbinând cererea cu inovația de ultimă oră. Producția obiectivelor interschimbabile EF a început în 1987 la uzina Utsunomiya, unde seria a fost introdusă pentru prima dată, împreună cu sistemul EOS SLR. De atunci, cererea globală pentru produsele și obiectivele Canon EOS a crescut și, în 2011, a fost nevoie doar de nouă luni pentru ca producția să evolueze de la 60 la 70 de milioane. Pentru a satisface cererea pieței, Canon a extins producția în Taiwan, Malaezia si Japonia.

De-a lungul istoriei, Canon a continuat să contribuie la dezvoltarea industriei de imagistică, prin introducerea unor produse în premieră mondială cum ar fi Ultrasonic Motor (USM) pentru utilizarea în cadrul obiectivelor, tehnologia Image Stabilizer (IS), elemente difractive optice multi-stratificate(DO) și tenologia anti-reflex, Subwavelength Structure Coating (SWC).

Obiectivele EF – precizie notabilă, versatilitate completă

În luna mai a acestui an, Canon a anunțat lansarea obiectivului tele EF f/4L 200-400mm IS USM 1,4 x Extender echipat cu un convertor intern 1,4x care oferă o gamă largă de zoom, de la 200 la 560mm. Ca rezultat, gama actuală a obiectivelor Canon EF cuprinde 80 de modele, printre care seria EF Cinema Lens, utilizată în cinematografie și în producția TV.

Canon va continua să își îmbunătățească diversele tehnologii de imagistică în contul expertizei sale de bază optică, străduindu-se să producă obiective și camere deosebite și de încredere, în timp ce ajută la extinderea culturii imaginii fotografice și video. Gama Canon satisface nevoile fotografilor – de la cei care utilizează pentru prima dată un aparat foto, până la cei avansați sau fotografi profesioniști.

Repere de producție ale obiectivelor EF:

1995: producția obiectivelor EF depășește 10 milioane de unități
2001: aceasta depășește 20 de milioane de bucăţi
2006: 30 de milioane de obiective EF produse
2008: limita de 40 de milioane de unități a fost atinsă în aprilie
2009: 50 de milioane de unități produse
2011: 60 de milioane de obiective produse până în ianuarie
2011: 70 de milioane de unități produse până în octombrie
2012: 80 de milioane de obiective produse până în august

De la începutul producției în 1987, compania şi-a extins activitatea în de patru locaţii: Canon Inc, Sdn. Bhd, Utsunomiya și Oita.

Canon insa nu se va opri aici, asa incat am decis sa il ajutam sa ajunga la 100 de milioane. Pentru asta am dat drumul la o super campanie. Orice obiectiv achizitionat in perioada 17 iunie – 17 iulie, iti aduce un voucher de 10% pe care-l poti folosi pentru cumparaturi la F64. Spor la cumparaturi! Vezi mai multe detalii aici.

3369

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • Cand o sa vanda si ei 80 de milioane :))

  • http://www.nikonisti.ro/articole/nikon-anunta-ati
    Dle Ionel, F64 nu este obligat sa arbitreze duelul Canon-Nikon….

  • asteptam din partea lui f64 sa postati si acelasi lucru si despre obiectivele nikon.Stima

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.