SAFARI IN KENYA – photo tour cu Dan Dinu

Cine nu a visat macar o data la savanele africane, la explorarea lor, la intalnirea cu unele dintre cele mai emblematice animale si la aventurile care ne-au influentat copilaria? A venit vremea sa iti faci bagajele pentru o calatorie inedita, in salbaticia Africii, unde sa te poti bucura de un safari fotografic de exceptie, pus la punct in detaliu intr-unele dintre cele mai spectaculoase zone din Kenya. Te asteptam sa calatoresti, sa descoperi si sa fotografiezi minunata lume a savanei africane impreuna cu noi.
Intre 25 septembrie si 04 octombrie ai acum sansa sa te alaturi unei aventuri de neuitat: primul safari foto organizat din Romania de Dan Dinu impreuna cu Explore Travel. Pe parcursul acestui safari, o sa putem fotografia majoritatea animalelor simbolice ale Africii, dar si peisajul interesant al savanelor, cu celebrii acacia, sau muntele Kilimanjaro ce va domina fundalul din parcul Amboseli, primul pe care il vom vizita. Aici o sa ne axam pe turmele salbatice de elefanti si pe animalele din zonele mlastionoase, cum ar fi bivolii, hipopotamii si crocodilii. Bineinteles ca o sa intalnim in aceasta zona si foarte multe pasari. O sedinta foto mai aparte o vom dedica peisajului, pentru a surprinde in toata splendoarea lui, Muntele Kilimanjaro in rasarit de soare. In al doilea parc pe care il vom vizita, Lacul Nakuru, o sa ne concentram in special pe pasarile flamingo, pe rinoceri, atat cel alb cat si cel negru, pe cale de disparitie, pe girafe si leoparzi. In Masai Mara o sa facem cunostinta cu adevarata savana africana, aici intalnind o varietate de gazele si antilope, zebre, girafe, dar si carnivore precum lei, leoparzi, gheparzi, hiene si sacali. Tot aici, pentru ca o sa ajungem in timpul uneia dintre cele mai spectaculoase migratii din lume, cea a antilopelor Gnu, ce trec din Serengeti din Tanzania in Masai Mara in Kenya, o sa putem vedea cum acestea traverseaza raul Mara plin de crocodili.


Taxa de participare este de 2475 euro si include avionul cu taxele de aeroport, transportul si combustibilul pentru safari, cazarea si masa pentru toata perioada. Inscrierile se pot face pana pe 15 iulie cu plata unui avans de 50%.
Mai multe detalii despre photo tour gasiti aici sau la telefon 0733081031 (Dan Dinu).
Toate bune si va asteptam.
Afis Kenya

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.