Provocarile fotografice pentru adulti

National Photographic isi provoaca mereu cursantii sa isi incerce cunostintele si aptitudinile fotografice, iar in aceasta vara dam o forma concreta ideilor noastre: Atelierele “Provocari fotografice pentru adulti”.
Pentru ca a sosit vara, va propunem o modalitate foarte dinamica si creativa de a va anima weekendurile petrecute in Bucuresti. La fiecare intalnire vom aborda o tematica noua si vom fotografia intr-un loc nou care sa va starneasca imaginatia. Atelierele sunt 100% practice, fiecare participant se bucura de atentia trainerului pe timpul fotografierii, iar la final oferim feedback asupra imaginilor realizate. Astfel intelegem cum sa potrivim cadrele si tehnicile in functie de subiectul ales. Va punem la dispozitie blende, trepiede, modele pentru portrete si multa voie buna.
Durata unui atelier este de 3 ore, programul este structurat astfel incat sa va ofere minim 2 ore de practica, restul timpului fiind alocat feedback-ului individual pentru fiecare participant.


Fotografia alb/negru, peisajul, portretele, fotografia de obiect si fotojurnalismul sunt doar primele teme propuse pentru inceputul de vara… Iar in continuare pregatim tematici diverse astfel incat sa acoperim toata gama de gusturi. Tot ce va trebuie este aparatul foto cu acumulatorul incarcat la maxim, cardul gol si pofta de peripetie fotografica. 🙂
Sunt bineveniti la ateliere cei care au terminat un curs la National Photographic, cei care vor sa faca un “test-drive” inainte de a se inscrie la un curs, cat si cei care deja stapanesc notiunile de baza in fotografie si doresc sa isi testeze abilitatile invatand ceva nou. Iar partea cea mai frumoasa este ca nu este necesar sa participati consecutiv, va puteti alege intalnirile care se potrivesc cu gusturile si programul vostru. Pentru a va impartasi atmosfera de la ateliere, va invitam sa vedeti galeria de poze a cursantilor nostri.
Provocari Fotografice adulti 02
Pentru mai multe detalii:  0722.163.240  /  info@nationalphotographic.ro  /  nationalphotographic.ro
Va asteptam cu drag!
Detalii curs:
[products ids=CA-PFPA]

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Daca e sa ne luam dupa numele atelierului zici ca e vorba de un atelier adresat intr-adevar adultilor dar in care subiectul sau subiectele sunt mai degraba nuduri menite a fi fotografiate, nu cadre generale. Nu de alta dar nu vad sa participe la astfel de ateliere si altii decat adultii. Tinerii, mai bine zis adolescentii cred ca si-ar petrece timpul pe plaja sau in club decat la ateliere de fotografie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.