Primul Master Class Workshop din Romania cu Philip Bloom

Schneider Productions organizează primul Master Class Workshop cu Philip Bloom în România.
Cel care a revoluționat lumea videografilor pe plan mondial împreună cu Vincent Laforet nu mai are nevoie de nici o introducere. Este mentor și formator de opinie pentru toți cei care folosesc camere DSLR și nu numai, precum și consultant pentru corporațiile din domeniu: Canon, Zeiss, Panasonic, Zacuto, Kessler etc. Personalități mondiale din lumea cinematografiei precum George Lucas au apelat la serviciile sale de director de imagine.
Locația va fi Arsenal Park în Orăștie (jud. Hunedoara) – un holliday resort cu totul ieșit din comun și atipic pentru România. Aici s-au filmat emisiuni TV precum “Next Top Model”, “Agentul VIP” etc. Mai multe informații și detalii despre locație găsiți aici si in filmul de prezentare:

Vor fi două zile :
30 aprilie cu Philip Bloom, începe la ora 9:00 în stil Master Class în sala de conferințe cu tematică focusată pe storytelling & techniques și se termină cu foc de tabără într-o atmosferă relaxată, cu discuții despre ultimele noutăți de la târgul NAB Las Vegas, unde se anunță trendurile din domeniu, etc. Philip Bloom este o personalitate nelipsită la cele mai înalte nivele, un trend setter de notorietate. Philip va veni cu Black Magic Cinema Camera (EF), Canon 1DC si Sony FS700 și alte surprize.
1 mai cu Eduard Schneider în stil hands-on cu toate echipamentele sale, de la Zacuto Scorpion rig (singurul din România), la motion control rig DitoGear pe 4 axe si stabilizator giroscopic Kenyon Labs KS-6 (unic in România), două drone (Hexacopter DJI F550 heavy lifter și Oktokopter-XL) și multe alte “gadgeturi”.


Costul de participare pentru cele două zile este de 250 Euro/persoană. Acest tarif nu include masa și cazarea la Arsenal Park, însă vor fi tarife avantajoase de grup. Fiecare își alege modalitatea de cazare, existând ofertă variată de la ieftin în stil tabără militară până la vilă de lux. De asemenea transportul spre Arsenal Park cade în sarcina fiecărui participant.

Prietenele și soțiile sunt binevenite chiar dacă peste zi ele își vor face un program separat (Arsenal Park fiind atât de ofertant).

Locurile sunt limitate și tratativele pentru a-l aduce pe Philip Bloom în România au început cu ani în urmă. Maestrul are bookinguri pe tot anul în curs și printr-o întâmplare s-a eliberat această dată. De aceea vine anunțul evenimentului cu atât de puțin timp în prealabil.
Philip Bloom
Pentru cei care nu-l cunosc, Eduard (Edi) Schneider este un producător de media independent, originar din România, crescut în Germania și studii absolvite în Franța. S-a restabilit din motive sentimentale în Sebeș, orașul unde s-a născut și este cetățean de onoare al acestuia din 2010.
Activează pe plan mondial cu producții de videoclipuri https://vimeo.com/52741439 pentru artiști de renume precum Michelle Williams (ex- Destiny’s Child), filme documentare și spoturi publicitare. Puteți să-i rasfoiți portofoliul aici.  În anii trecuți a fost autorul webcasturilor Zacuto NAB Report precum https://vimeo.com/22468436 sau https://vimeo.com/40936608 și unor review-uri de echipament precum https://vimeo.com/37545960 sau http://www.kessleru.com/2012/08/edi-schneiders-kessler-cineslider-testimonial/
Master Class PHILIP BLOOM poster
Înscrierile se fac la adresa de e-mail sau luând legătura cu Edi pe Facebook “Eduard Schneider” – cu siguranță aveți prieteni comuni dacă sunteți în acest domeniu – sau telefonic la 0755.642.628.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Un adevarat zeu omul asta! Imi pare rau ca am pierdut evenimentul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.