Canon lanseaza imprimanta PIXMA E514 si scannerul CanoScan 9000F Mark II

Canon a anunţat pe 5 martie lansarea unei noi imprimante multifuncţionale PIXMA cu un consum redus de cerneală şi care beneficiază de sistemul de cartuşe FINE. Acesta oferă utilizatorilor care imprimă în mod frecvent posibilitatea de economisire de până la 70% din costul imprimărilor.

Sistemul de cerneală al imprimantei PIXMA E514 oferă posibilitatea de imprimare la până la 800 de pagini format A4 utilizând un singur cartuş negru şi 400 de coli A4 pentru unul color, asigurând astfel o perioadă îndelungată de utilizare între înlocuirea acestora. Cu viteze de imprimare a documentelor de până la 8.6ipm alb-negru, 5.0ipm color şi aproximativ 44 secunde pentru o fotografie de format 10x15cm fără margini, modelul E514 pentru acasă oferă imprimare rapidă, de calitate.

Canon PIXMA E514 - angle

Noua imprimantă PIXMA E514 cu corp compact, design modern, finisaj negru şi albastru mat, completat de un ecran LED, oferă funcţii de imprimare, copiere şi scanare pentru acasă. Design-ul eficient face posibilă schimbarea cartuşelor şi încărcarea hârtiei cu uşurinţă, direct prin partea frontală a imprimantei, acest lucru oferind consumatorului posibilitatea de a o plasa aproape de perete sau pe rafturi, ocupând astfel mai puţin spaţiu.

Beneficiind de un sistem de cerneală hibrid, PIXMA E514 imprimă fotografii la o calitate superioară, oferind culori intense prin intermediul cartuşelor specializate, dar şi texte care ies în evidenţă prin utlizarea pigmenţilor de culoare neagră. Tehnologia Canon FINE pentru capete de imprimare dispune de picături de cerneală de până la 2pl şi furnizează rezoluţii de imprimare maximă de 4800dpi, pentru fotografii reuşite fără granulaţii.

Canon PIXMA E514 - front

Modelul PIXMA E514 are incluse în pachetul standard şi o suită de aplicaţii software. Printre acestea se numără My Image Garden, care oferă funcţii avansate precum tehnologia de sortare a imaginilor, recunoaştere a feţei şi sugestie automată, fac posibilă utilizarea imaginilor cu uşurinţă şi descoperirea unor moduri creative de imprimare.  Aplicaţia dezvoltată de Canon, Print Your Days, oferă utilizatorilor posibilitatea de a imprima direct din Facebook. Software-ul disponibil ajută, de asemenea, la economisirea hârtiei prin imprimarea a două sau mai multe pagini ale unui document pe o singură coală.

Disponibilitate

Modelul PIXMA E514 va fi disponibil în Turcia, Romania, Bulgaria şi Ucraina începând cu martie 2013.

PIXMA E514 – funcţii principale:

– Imprimantă multifuncţională foto compactă şi modernă cu consum de cerneală eficient
– Imprimare de până la 800 de pagini A4 alb-negru
– Imprimare rapidă a documentelor şi fotografiilor
– Imprimare inteligentă şi rapidă de pe internet
– Software-ul My Image Garden
– Imprimare direct din Facebook
– CREATIVE PARK PREMIUM
– Setări automate pentru pornire şi oprire

Canon lansează vârful gamei de scannere foto – CanoScan 9000F Mark II 

CanoScan 9000F Mark II_AS_02Canon anunţă lansarea noului vârf de gamă al seriei de scannere CCD de 9600 dpi, CanoScan 9000F Mark II, alături de un software avansat, pentru o calitate superioară, scanare la viteză mare a filmelor foto, documentelor şi fotografiilor.

Software nou, avansat               

CanoScan 9000F Mark II, care înlocuieşte echipamentul CanoScan 9000F, dispune de software-ul My Image Garden, ce oferă o navigare simplă printre funcţiile de scanare, alături de funcţiile avansate de organizare a fotografiilor, printre care şi recunoaşterea feţelor. Pentru lucrul cu documente cât mai uşor, My Image Garden are o funcţie de recunoaştere a textului (OCR) şi de creare de fişiere PDF, plus posibilitatea de a adăuga parole documentelor confidenţiale. O funcţie foarte utilă este Scan to Cloud, care permite utilizatorilor să scaneze şi să salveze documentele direct în servicii cloud, precum Evernote sau Dropbox, printr-o simplă apăsare a unui buton. Totodată, Stitch Assist permite scanarea în două etape a documentelor şi fotografiilor de format A3 şi alipirea celor două părţi.

Eficienţă energetică sporită

Noul CanoScan 9000F Mark II include o serie de funcţii utile pentru consum redus de energie. Auto Power Off opreşte scannerul automat după o perioadă de timp prestabilită, ceea ce permite utilizatorilor să economisească energie atunci când aparatul nu este folosit. În plus, 9000F Mark II foloseşte LED-uri albe, care nu necesită timp de încălzire pentru scanarea filmelor foto sau a materialelor opace, ceea ce reduce consumul de energie comparativ cu echipamentele care utilizează lămpi fluorescente.

CanoScan 9000F Mark II_AS_01

Scanări de calitate superioară

9000F Mark II dispune de senzor CCD şi scanare cu rezoluţii de 9600×9600 dpi pentru filmele foto, respectiv 4800×4800 dpi pe suprafeţe plane, care oferă o calitate superioară şi uşurinţă în surprinderea detaliilor din fotografii sau de pe film. Funcţia Auto Document Fix asigură claritatea caracterelor, iar în cazul fotografiilor, păstrează culorile, tonurile şi contrastul.

Versatilitate în lucrul cu filmele foto

CanoScan 9000F Mark II poate scana până la 12 filme de 35mm sau patru diapozitive (pozitive sau negative) printr-o singură operaţiune. De asemenea, poate fi folosit formatul de film 120 (max. 6x22cm). Cu Film Automatic Retouching Enhancement (FARE) Level 3, rezultatele scanării sunt de calitate, chiar şi în cazul în care originalele au avut de suferit de pe urma prafului, au zgârieturi, sunt decolorate sau dacă au nevoie de corecţii de iluminare.

Utilizare simplă şi rapidă

Noul CanoScan 9000F Mark II dispune de o gamă de funcţii ce îmbunătăţesc şi simplifică experienţa de utilizare. Cele şapte butoane EZ, localizate pe partea frontală a echipamentului, oferă un proces de scanare simplu. Acestea pot fi configurate în funcţie de necesităţile şi preferinţele fiecărui utilizator. Mai mult, Auto Scan Mode recunoaşte automat tipul de document scanat şi salvează rezultatul în format foto sau document, folosind setările optime, printr-un singur click.

CanoScan 9000F Mark II_AS_03

Pentru mai multă productivitate, CanoScan 9000F Mark II a crescut viteza de scanare la aproximativ 7 secunde pentru documente A4 color la rezoluţii de 300 dpi.

Disponibilitate                             

CanoScan 9000F Mark II va fi disponibil în Europa, Africa şi Orientul Mijolociu din aprilie 2013.

CanoScan 9000F Mark II – caracteristici principale 

– Scanner pentru film foto, imagini, diapozitive şi documente
– Scanare de înaltă calitate
– Scanare foto şi documente rapidă: aproximativ 7 secunde pentru A4 color la 300 dpi
– Scanare rapidă de film: aproximativ 18 secunde pentru negativ 35mm la 1200 dpi
– Versatilitate: 12 cadre – filme de 35mm, 4 diapozitive – 35mm în ramă, film de format 120 (max. 6 cmx22cm)
– Auto Image Correction: FARE Level 3 integrat, elimină praful şi zgârieturile şi corectează decolorarea
– Operare simplă, printr-o singură atingere, prin cele şapte butoane EZ
– Fără timp de încălzire şi folosire LED-uri albe pentru consum redus
– Scanare direct în Evernote sau Dropbox
– Creare de PDF-uri cu pagini multiple, securizate

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Cat costa imprimanta si cand se poate comanda? Imprima direct pe DVD?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.