Concurs – Femeia, eterna muza

Muza… Este esentiala pentru orice artist. Este greu de gasit si usor de pierdut. Unii o intalnesc o data in viata, altii dupa cautari de ani de zile, iar cei mai norocosi o au langa ei, zi de zi.

O privesc cand rade, cand clipeste, cand vorbeste, cand doarme… Femeia, eterna muza.

F64 si Canon te invita sa ne arati cat de mult te inspira muza ta, ca fotograf, in perioada 13-25 februarie si poti castiga o excursie de 2 persoane la Praga (cazare si avion), in valoare de 500 Euro, in perioada martie – iunie 2013.

Suntem siguri ca visai la o excursie romantica in Praga, supranumit si Orasul celor o suta de clopotnite” sau “Orasul de aur”. Acum ai si pretextul unei plimbari pe Podul Charles.  Si pentru a ne asigura ca nu vei rata cele mai frumoase locuri,  iti spunem ca Podul Charles (Karluv Most) este principalul punct de atractie pentru turisti. Acesta este de asemenea si cel mai fotografiat obiectiv din oras.

Tips. Ia si un lacat la tine pentru a-ti marca dragoste. Agata-l de Podul din cartierul Malá Strana, chiar langa zidul John Lennon, alaturi de alte sute de mii de lacate agatate de tinerii indragostiti. Inainte de asta, asigura-te ca ai aparatul pornit in timp ce arunci cheia si ca ai selectat modul macro. 🙂 Gestul va fi cu siguranta privit cu mult romantism.

Puteti inscrie creatiile voastre in concurs, accesand sectiunea dedicata de concursuri pe f64.ro/concurs/femeia-eterna_muza/.

Consultati regulamentul complet.

Succes tuturor participantilor!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.