Canon dezvoltă un update de firmware pentru primul DSLR 4K din lume, EOS-1D C

Canon a anunţat pe 30 ianuarie disponibilitatea unui nou firmware pentru modelul inovator EOS-1D C. Noul firmware a fost dezvoltat ţinând cont de feedback-ul primit din partea comunităţii europene a videografilor profesionişti şi oferă suport pentru înregistrarea la 25cps pentru rezoluţia maximă a camerei de 4K.

Fiind creată pentru a fi utilizată în televiziune, industria cinematografică şi a companiilor de producţie de înaltă rezoluţie, camera revoluţionară EOS-1D C este primul DSLR din lume care filmează 4K. Beneficiază de un corp compact, ultra-portabil, cu un pachet de funcţii optimizate pentru înregistrarea de calitate superioară, oferă performanţe deosebite în condiţii de iluminare scăzută şi o gamă extinsă de posibilităţi de filmare profesionale pentru a fi utilizată într-o multitudine de situaţii.

Canon EOS 1D-C surprinde imagini la rezoluţie 4K (4 096 x 2 160) în format M-JPEG, cu posibilitatea de obţinere a imaginillor Full HD necomprimate (1 920 x 1 080) 8 biţi 4:2:2 prin intermediul portului HDMI. Videoclipurile Full HD pot fi, de asemenea, înregistrate direct pe cardurile CF folosind până la 1080/60cps, în timp ce funcţia Canon Log Gamma asigură o calitate video cu un interval dinamic larg – oferind libertate maximă videografilor în timpul filmării, dar şi pentru etapa de post-producţie.

Acest firmware va fi disponibil începând cu aprilie 2013.

Inovaţia Canon în soluţii de imagine, recunoscută cu trei premii BLI 2013

Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, a fost recompensată cu două premii “Winter Pick” şi cu un premiu “The line of the  year” de către organizaţia de testare şi cercetare Buyers Laboratory LLC (BLI) pentru produsele software din portofoliul Canon, pentru soluţiile de imagine.

Recunoscând investiţiile constante ale Canon în inovaţie, BLI a acordat următoarele premii:

  • Premiul “Winter Pick pentru rezultate de excepţie în inovaţie” pentru Canon Universal Login Manager
  • Premiul “Winter Pick pentru rezultate de excepţie în inovaţie” pentru Quick Print Tool în Canon iW Desktop
  • Premiul “BLI Honours” pentru soluţiile din portofoliul Canon

Aceasta este prima dată când BLI prezintă “Solutions Line of the Year Honours” în Europa şi vine imediat după lansarea noului centru de testări BLI Solutions Center. Canon a fost recunoscută pentru oferirea celui mai puternic portofoliu de soluţii din gama de categorii software analizate de BLI în noul centru.

Jamie Bsales, Senior Product Editor pentru soluţii în cadrul BLI: “Clienţii se bazează tot mai mult pe soluţiile software de imagine pentru documente pentru a-şi îmbunătăţi fluxul de lucru al afacerilor, productivitatea şi bazele de cunoştinţe ale angajaţilor şi pentru a impulsiona investiţiile în echipamentele de imagine. Canon oferă un catalog de produse software fără rival în arii-cheie, ce pot face diferenţa în procedurile clienţilor ale căror activităţi au ca punct central documentele.”

Categoriile testate includ Management de documente/ECM, Captare documente & derulare operaţiuni, Contabilitate/ Controlul costurilor & Recuperare, Management de imprimare, Managementul dispozitivelor, Imprimare via Mobilşi Securitate. Multe dintre produsele testate inclusiv Canon uniFLOW şi Nuance Equitrac pentru domeniile Contabilitate, Controlul Costului & Recuperare şi Managementul imprimării, au primit cinci stele în rapoartele BLI de testare.

Matthew Wrighton, European Marketing Manager al Canon Europe: “Canon a dezvoltat iW Desktop Quick Print Tool pentru a se adresa provocărilor zilnice ale formularelor tipizate de birou, iar unealta noastră oferă simplitate prin drag-and-drop simplu pentru publicare PDF şi imprimare direct de pe desktop. Totodată, dezvoltarea Universal Login Manager a fost gândită ca urmare a cererii tot mai crescute din partea pieţei pentru mai mult control asupra productivităţii imprimării. Principalul nostru scop este acela de a rezolva provocările cu care se confruntă clienţii noştri, controlul costurilor, securitatea informaţiilor confidenţiale şi îmbunătăţirea fluxului de lucru pentru utilizatori. Soluţiile noastre le oferă pe toate acestea într-un mod simplu şi eficient. Suntem încântaţi pentru că BLI ne-a recunoscut realizările şi inovaţia produselor din portofoliul nostru”.

Pentru mai multe informaţii despre BLI Winter 2013 “Pick” Awards, vă rugăm să vizitaţi www.buyerslab.com/solutions.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.