Panasonic lanseaza la CES 2013 12 camere full HD

Panasonic va lansa la CES in Las Vegs, in 2013 nu mai putin de 12 modele de camere video full-HD.

Modelul de top dintre camerele video full-HD lansate azi este X920, care oferă o calitate semnificativ îmbunătăţită a imaginii, o reproducere excelentă a culorii şi imagini la rezoluţie mare chiar şi în condiţii de lumină redusă, mulţumită sistemului de senzori 3MOS care foloseşte tehnologia BSI. Unul dintre modelele care vor atrage atenţia va fi şi V720, care livrează o calitate excelentă a imaginii şi a sunetului pentru utilizatorii amatori, toate acestea la un preţ mediu. Totodată, camera prezintă şi alte caracteristici remarcabile, cum ar fi funcţia Wi-Fi încorporată, care permite transmiterea în timp real a filmării prin intermediul Ustream.

image005

Printre camerele video gândite să răspundă nevoilor utilizatorilor activi se remarcă HX-WA30, un model rezistent la apă până la o adâncime de 10m, rezistent la şocuri de la o înălţime de 1,5m, rezistent la îngheţ până la -10º şi rezistent la praf.

image007

O inovaţie în gama de produse video Panasonic este camera proiectată pentru o utilizare dinamică. Modelul HX-A100 permite utilizatorilor să filmeze cu uşurinţă imagini cotidiene cum ar fi activităţi sportive şi evenimente, fără să utilizeze mâinile. O altă caracteristică a camerei este funcţia Wi-Fi încorporată, care permite posesorilor să transmită în direct imaginile video înregistrate.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *