Castiga cu Tamron instant sau prin tragere la sorti!

Te invitam la premii!

Obiectivele Tamron iti aduc pana pe 11 decembrie premii instant – lanterne, pixuri, microfibre sau bricege si premii saptamanale, constand in vouchere la cea mai premiata pensiune de pe Valea Doftanei, Pensiunea ATRA.

Te intrebi cum poti sa castigi si tu? Pai este foarte simplu. Cumpara, in perioada 14 noiembrie – 11 decembrie 2012, un obiectiv Tamron si esti inscris automat in tombola pentru un weekend pe Valea Doftanei.

Pe 12 decembrie vei afla daca te numeri printre castigatori. Lista acestora va fi postata si pe pagina de Facebook F64.

Premii oferite:

150 premii promotionale Tamron – 150 de lanterne sau pixuri sau microfibre sau bricege care vor fi castigate de primii 150 participanti si vor fi acordate la incheierea Campaniei.

4 Premii Saptamanale – A cate un voucher la Pensiunea Atra

Pentru mai multe detalii, vezi regulament

Tamron este un grup independent de obiective foto, ale carui produse sunt compatibile cu foarte multe aparate foto printre care si Canon, Nikon, Sony, Olympus si altii.

Principalele avantaje pe care le prezinta obiectivele Tamron sunt pretul mult mai mic decat echivalentele lor originale si specificatiile asemenatoare cu obiectivele produse de marii producatori.

Cei de la Tamron pun mare pret pe inovatie si calitate. Cea mai mare provocare a lor consta in construirea unor obiective cat mai mici si mai usoare, nefacand insa rabat de la calitate. Tamron nu a produs pana acum niciun obiectiv cu montura de plastic.

Cele mai populare obiective din gama Tamron sunt: 

[products ids=46208401,46208402,105248,102534]

Detalii promotie.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.