F64 împlineşte 11 ani. Să petrecem!

Dacă ar fi să povestim cum a apărut F64, ar trebui să ne amintim că, acum 11 ani, era doar o mică afacere, cu cinci angajaţi. Am crescut, am muncit, ne-am dedicat pasiunii noastre, am lansat cel mai mare magazin online de echipamente foto din România şi, anul trecut, am deschis cel mai mare magazin foto din regiune. Şi, bineînțeles, nu ne oprim aici, ci continuăm cu surprize.
Dacă ar fi să povestim despre ce ne-a făcut să avem încredere în noi, am spune că totul se rezumă la pasiune. Investiţiile în lucrurile pe care le iubeşti sunt direct proporţionale cu pasiunea pe care o ai pentru ele. Iar noi iubim fotografia. Se vede în nerăbdarea cu care vrem să testăm şi să scriem review-uri despre cele mai noi echipamente, în implicarea pe reţelele sociale, în deschiderea faţă de clienţi şi în oferte, inclusiv prin programele de fidelitate.
Însă pasiunea noastră pentru fotografie se vede când îi întâlneşti pe oamenii care lucrează la F64. Când intri în showroom, niciunul nu-ţi va recomanda o cameră foto doar pentru a-şi face planul de vânzări, ci îţi va recomanda ceea ce îţi trebuie cu adevărat. Fiecare dintre ei noi crede că fotografia este oglinda personalităţii celui care ţine aparatul în mână. Şi recomandăm fiecăruia ceea ce credem că i se potriveşte cel mai bine.
Am crescut, în 11 ani, investind pasiune şi fiind alături de o comunitate extraordinară., care a crezut în noi şi care ne-a susţinut la rândul ei. Cu această ocazie, vrem să vă mulțumim pentru că ne-aţi fost alături, pentru că ați ales să vă impărtășiţi pasiunea cu noi! De aceea, F64 îşi propune să devină principalul loc de întâlnire a comunităţii foto. Surpriza va fi dezvăluită mâine. În fond, trebuie să sărbătorim, nu-i aşa?
Vă aşteptăm vineri, 12 octombrie, de la ora 19.00, la un party până târziu, după miezul nopţii. Show-uri, un concert de jazz-manouche, cursuri foto şi un workshop de fotografie nud – desigur, după miezul nopţii – sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru o seară de senzaţie. E loc pentru toata lumea! Si nu ratati promotiile!
19.00 – 19.30 – Primire invitati
19.30 – 19.50 – Discurs despre noi
20.00 – 20.45 – Eveniment in zona Nikon – etaj
20.45 – 21.15 – Show Barman
20.30 – 21.30 – Curs de Tehnici Creative in Fotografie, sustinut de George Nicolae in Sala Expozitională F64
21.00 – 22.00 – Concert jazz-manouche sustinut de bandul Mălin Cristache
22.00 – 22.30 – Show Barman #2
22.00 – 23.30 – Flash-uri multiple – trusa de lumini, metode de sincronizare, sustinut de Radu Grozescu
00.00 – 02.00 – Workshop fotografia nud, sustinut de Cosmin Gogu (4 sesiuni a cate 30 minute)
03.00 – Inchiderea programului
Exclusiv Google Plus:
Activeaza Party Mode pe telefon odata ajuns la petrecere si toate pozele pe care le vei face vor intra in competitia pentru premii promotionale F64! Cele mai haioase poze vor fi premiate!
Update: cateva imagini de la petrecere in pagina noastra de Google+

Alți fotografi au mai citit și:

15 Comments

  • […] F64 împlineşte 11 ani. Să petrecem!În 2012, F64 a împlinit 11 ani. Se cuvinea, deci, o petrecere pe măsura pasiunii celor care au […]

  • La multi ani

  • La multi ANI !!!!!!!!!!!!

  • Complimente,sunteți cu adevărat unici an ceea ce faceți,sunteți cea mai profesionista echipa,amabili,educație,si tot timpul cu zâmbetul pe buze.ati creat o atmosfera unica in interiorul f64.di partea echipei musetti caffe,un caldura la mulți mulți mulți ani.a…,știți ceva?va pup de nu va vedeti(Adrian).

  • unde gasim pozele?

  • LA MULŢI ANI !
    Sănătate şi succese maxime…

  • La multi ani! si toate cele bune! Poate n-o sa va vina sa credeti dar sunteti profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Si acum tot la treaba sunt asa ca nu pot sa ajung desi mi-as fi dorit mult.

  • Sa trec strada, sa nu trec strada… Poate ajung dupa 12.00…
    La Foarte Multi Ani! (si va rog sa nu va mai mutati pentru ca locatia este PERFECTA) 🙂
    Zerg, Inc.

  • La mai mare si la mai multi !
    Va doresc Petrecere faina !
    Succes!
    I2C

  • nu pot sa ma teleportez din Sibiu direct la petrecere..dar mi-ar placea
    distractie placuta!

  • Foarte frumos, felicitari. Doar ca din pacate nu pot veni astazi, erau programate activitati.
    Distractie placuta.
    La multi ani, sanatate si toate cele bune.

  • La Multi Ani cu succes !
    Sa va ajute Domnul ca Viziunea voastra sa se transforme in Plan strategic finalizat cu REALIZARI.
    Sa fiti sanatosi si sa ne vedem cu bine….
    Daca se poate, voi onora invitatia voastra prin copii mei care sunt in Bucuresti.
    Cu drag,
    Ileana Dinca

  • Pai ce ar putea sa se intample dupa un workshop de fotografie NUD ? 😀

  • intre 2 si 3 ce se intampla? :))))))

  • Ne inscriem undeva daca venim?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.