Cum a fost la cursul de fotografie dentara

Dintotdeauna mi-am dorit sa le pot spune medicilor stomatologi ca nu mi-este teama de ei, ca merg de fiecare data cu inima deschisa la tratament, ca nu ma sperie instrumentele lor sofisticate de pe masa de lucru, iar zgomotul frezei mi se pare chiar melodios… cateodata. Am avut aceasta ocazie la cursul de Fotografie dentara organizat in spatiul dedicat expozitiilor si cursurilor, din magazinul F64, in colaborare cu partenerii de la Dental.ro. A fost o zi de toamna pana’n seara in care am aflat multe lucruri interesante despre imbinarea dintre fotografie si stomatologie.
 
Informatiile au fost explicate cu un calm ardelenesc desavarsit de catre Dr. Dan Lazar, un cunoscut medic stomatolog din Oradea. Am aflat calea catre un zambet frumos, am vazut diferenta care apare atunci cand se folosesc obiective macro, blit-uri circulare si cum estetica si fotografia se imbina perfect rezultatul fiind acel zambet care iti lumineaza ziua.
Cu siguranta vom transforma aceste cursuri intr-o traditie a magazinului F64 si va spun: este o placere sa-i cunosti pe cei responsabili de sanatatea zambetului nostru in afara cabinetului. Sunt foarte pasionati de ceea ce fac si doresc sa descopere cat mai multe informatii despre cum pot rezolva un caz dentar prin fotografie. Si eu m-am intrebat adesea care este legatura dintre estetica, tratamentele ortodontice, culoare si fotografie . Un technician care primeste o imagine a unui caz dentar pentru care nu a fost setat balansul de alb potrivit, poate alege o culoare diferita iar dantura va semana cu clapele unui pian :d.
Cursul de fotografie dentara va face parte de acum inainte din portofoliul de cursuri partenere ale F64. Urmareste-ne pe site, pe blog si vei afla cand va avea loc urmatorul eveniment. Iar eu… poate ma inscriu la cursurile Facultatii de stomatologie. Participantii m-au convins cu pasiunea si devotamentul lor fata de aceasta profesie. 
Echipament:
Tamron 90mm macro
Canon 60mm macro
Canon 100mm macro
Sigma 105mm macro
Blit Nissin MF 18
Blit Metz 15 MS-1
Blit Sigma EM 140 – macro ring flash
Elinchrom D-lite 2
Softbox-uri

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Foarte tare ideea! 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.