Cum am creat spotul Tamron 24-70mm pentru toată Europa

Răspunsul scurt a fost că Tamron a făcut pitch, noi am trimis scriptul, iar ei l-au aprobat, noi l-am filmat, e producţie 100% F64, suntem mândri că am fost aleşi să gestionăm partea creativă a comunicării Tamron şi…. Gata, pam, pam!
Lăsînd gluma la o parte, răspunsul lung este o poveste frumoasă, în care nouă ne-a fost încredinţată crearea spotului video pentru promovarea la nivel european a obiectivului Tamron 24-70mm f/2.8 VC, un obiectiv excelent, de dimensiuni reduse, cu stabilizare de imagine performantă. O construcţie robustă şi rezistentă la umezeală.
Împreună cu Alex Şerban, am creat o poveste cu spioni, un James Bond tânăr, expert în fotografie, ce urmăreşte sursa traficului de documente.  Desigur, agentul nostru foloseşte un obiectiv Tamron ce oferă rezultate surprinzătoare în condiţii de iluminare de-a dreptul triste.
Însă degeaba vă povestim noi spotul, dacă nu-l vedeţi singuri. Putem să vă mai spunem, totuşi, că filmarea este realizată, de la un capăt la altul, chiar cu obiectivul promovat, montat pe un Canon 5D Mark III, şi că n-a fost aplicată nici o editare de color grading sau de sharpening. Totul a fost filmat în “Neutral Picture Style.”

Producer: George Nicolae
Script: Alex Serban, George Nicolae
DOP: Alex Serban
Assistent: Cosmin Serban
Editing: Alex Serban, Cosmin Serban
Music: Milos Petrenj: Modern Action Movie Theme

Şi pentru că ştim că vă plac actorii – mai ales domnişoara; ştim, şi nouă ne-a plăcut -, aceştia sunt, în ordinea apariţiei, Alexandru Musteaţă, Gabriel Benciu, Alexandru Coman şi Andreea Aprozeanu.
Concluzia, vorba personajului principal, o ştiţi: “I’m Ron. Tamron.”

Alți fotografi au mai citit și:

19 Comments

  • Felicitari!
    O mica observati: intre secundele 8-10, atunci cand persoana se aseaza, fata se intuneca pentru o fractiune de secunda; panoul de reflexie trebuia sa urmareasca personajul.

  • […] o relație excelentă cu acest producator, drept dovadă că, în 2012 am avut plăcerea să creăm spotul Tamron pentru toată Europa. Imediat ce obiectivele vor fi disponibile, F64 Studio le va include în […]

  • […] o relație excelentă cu acest producator, drept dovadă că, în 2012 am avut plăcerea să creăm spotul Tamron pentru toată Europa. Imediat ce obiectivele vor fi disponibile, F64 Studio le va include în […]

  • […] o relație excelentă cu acest producator, drept dovadă că, în 2012 am avut plăcerea să creăm spotul Tamron pentru toată Europa. Imediat ce obiectivele vor fi disponibile, F64 Studio le va include în […]

  • Chestia asta cu James Bond este cam intarziata…astea se faceau acum 10ani,acum deja este o chestie ieftina.
    Scenele sunt ok insa totusi mi se pare filmat amator iar finalul este dezamagitor,dupa ce petreci doua minute intr-o reclama sfarsitul este cel mai important.

  • Clipul e fain, ideea e simpatica, realizarea e buna dar sincer, finalul nu mi-a placut deloc… va rog frumos sa nu va suparati pe mine dar in dialogul de final au fost total neconvingatori si engleza aceea cu accent de Romania…. offfff….. e groaznica.

  • Felicitari !
    PS: Bun MacBook Pro-ul ala cu Retina display 😉

  • felicitari pentru clip
    singura obs este pentru sunet – apelati la un profesionist pentru master si inregistrati din nou vocile in studio (dubbing).
    Peace!

  • si filmul?

  • de ce vimeo zice ca acest video nu exista?

  • Accentul este varza, are trebui Close Caption, in special al ei. Abia intelegi ce zice, parca are prune in gura. Reclama ar trebuie dublata, ca va faceti de kko in europa cu asa ceva.
    Am dat play de trei ori sa-mi dau seama ce zice fata asta, si stiu engleza la nivelul expert. Mai mult mi-am dat seama din context.
    Filmarea: Nota 10 Audio: Nota 2

  • Excelent! O echipa care ne demonstreaza de fiecare data ca stacheta se poate ridica cu fiecare realizare. Felicitari!

  • ce display extern ati folosit? sunt interesat

  • Yeah, foarte fain clipul si desigur funny! La inceput te face sa fii curios asupra filmului, apoi sa-ti doresti dotarea fotografului (OBIECTIVUL … meeey) iar apoi … mie mi-a cam facut pofta de mancare. Oi fi eu un tip mai pofticios sau chiar era bun sandvichul ala! Oricum, ca toate productiile F64 … SUPER! Bravo!!!

  • Felicitari, sunt impresionat de filmare!!! Aparatele foto devin sau deja sunt o alternativa profi pentru filmare. Ma gandesc, ca trebuie totusi o mare atentie la sursa de lumina, la trepiede/stative, etc….

  • @ alin – un polarizator la unele cadre de exterior, multumim!

  • Felicitari, foarte reusit. Ceva filtre pe obiectiv?

  • Felicitari ! … sunt mandru de voi 🙂

  • Foarte fain clipul, felicitari!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.