Alpha 99, Nex-6 si Nex-5r in teste la magzinul F64

F64 are placerea sa va invite luni, 8 octombrie, in showroomul F64 Studio de pe Bd Unirii, 45 unde  poti testa, la mai putin de o saptamana de la lansare, cele mai noi modele de aparate foto de la SONY: Alpha 99, NEX6 si NEX5r.

Ne vom delecta cu Alpha99, primul SLT full-frame, un aparat foarte ergonomic, extrem de usor si de compact, daca il raportam la formatul senzorului sau de 24×36 mm. Cu o definitie de 24,3 Mp, se inscrie in gama aparatelor care nu necesita schimbarea computerului pentru procesarea unor imagini uriase si deseori inutil de mari, permitand totusi realizarea de imagini superbe si de printuri de foarte mare calitate pana la formate foarte mari. 

De asemenea, ne vom bucura de cele mai noi mirrorless-uri Sony cum ar fi: Nex-6, care utilizeaza un senzor  de imagine APSC de 16.1 megapixeli si care fotografiaza cu 10fps. Acesta include de asemenea un vizor electronic OLED, blit intern si conectivitate prin Wi-Fi.

Nu in ultimul rand Nex-5r , o camera foto ce imbina foarte bine performanta, stilul si portabilitatea. Datorita combinarii calitatii imaginii cu libertatea de a schimba obiectivul, camera mirrorless hibrida ofera toate beneficiile unui aparat DSLR la o greutate mult mai scazuta.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.