Expozitie despre Gesturile Cotidiene la F64

Fotograful Cătălin Fudulu va vernisa Gesturi cotidiene în spatiul expozitional al magazinului F64, vineri, 5 octombrie 2012, incepand cu orele 19.00.Expozitia reprezintă o selectie din fotografiile de stradă realizate autor.
Preocupari matinale, aglomeratie, plimbare pe Via Lata de la Roma, pasaje de trecere, topaieli, zid ce „gazduieste” un mesaj despre un sarut imens… gesturi pe care le facem natural si care spun povesti atunci cand sunt surprinse de aparatul de fotografiat. Vom vedea in aceste imagini cum arata momente ale zilei descrise de gesturile pe care le facem, constient sau nu.
Cătălin Fudulu este unul dintre membrii fondatori ai Fotoclubului Clar de Bucuresti si membru creator consacrat al AAFR, având  peste 100 de lucrări acceptate si premiate la Saloanele Nationale si Internationale de Artă Fotografică, organizate sub egida FIAP, cel mai important premiu fiind o medalie de argint FIAP, obtinută în anul 2011, la Salonul international de fotografie de serie de la Sofia (Bulgaria).
A participat până în prezent la 30 expozitii de grup în Europa si SUA, iar în luna noiembrie a.c. va primi titlul de AFIAP – Artist al Federatiei Internationale de Artă  Fotografică. Expozitia cuprinde 30 de imagini la formatul 40×60 cm, reprezentând o incursiune în gesturile si reactiile de zi cu zi ale persoanelor care interactionează în mediul cotidian.
Ne vedem vineri, pe 5 Octombrie, orele 19.00, la F64. Magazinul dedicat pasiunii tale! Expozitia va fi deschisa pana pe 13 octombrie.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Felicitari autorului ! pentru idee in special, am o mare pasiune pentru comunicarea non-verbalasi cu siguranta voi vedea lucrarile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.