F64 la Photokina – episodul 3

A 3-a zi in care F64 este prezent la PHOTOKINA, cel mai mare eveniment expozitional fotografic aduce noi interviuri cu persoane foarte importante din industria foto/video.

In primul dintre aceste interviuri Vali Barbulescu afla de la OLIVER MEWS, reprezentantul DATACOLOR cat de importanta este o buna calibrare a monitorului pentru fotografii ce isi doresc o reprezentare cat mai realistica la print a scenelor captate. Noua tehnologie de pe calibratoarele Spyder 4, prezinta o acuratete extrema si tine cont de lumina ambientala din jurul monitorului pe care se realizeaza editarea fotografiilor.
In al doilea interviu Vali il are ca interlocutor pe SEBASTIAN DRAWERT, Marketing Manager PANASONIC Europe si au ca subiect de discutie una dintre cele mai interesante aparitii de la Photokina anul acesta si anume LUMIX GH3. O camera extrem de versatila cu excelente veleitati atat foto cat si video. Vali a testat deja aceata camera si primele impresii au fost excelente. Cu siguranta succesul predecesoarei GH2 va fi dus mai departe !
In finalul seriei de interviuri de astazi Vali a avut privilegiul de a sta de vorba cateva minute cu Vice Presedintele ELINCHROM, CHRIS WHITTLE. O discutie relativ tehnica, foarte interesanta ce ne pregateste pentru momentul in care vom putea replica foarte usor o tehnica de iluminat dupa modelul unor fotografi celebri. Si acel moment nu este deloc departe ! Este acceptat deja faptul ca o fotografie reusita tine foarte mult de cum se realizeaza schema de iluminat a acesteia si tocmai de aceea ELINCHROM ofera solutii inovatoare si accesibile.
PHOTOKINA 2012 continua si vom reveni cu alte interviuri cat de curand !

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Foarte tare atat site-ul cat si blog-ul, iar referitor la targ numai cuvinte de lauda.

  • misto initiativa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.