Nikon sarbatoreste 5 ani in Romania cu 5 ani de garantie

In luna septembrie 2012, Nikon aniverseaza 5 ani de existenta pe piata romaneasca. Sunt 5 ani in care marca Nikon a ajuns, de la un nume cunoscut in special de fotografii profesionisti, la cel mai important brand foto ca volum de vanzari din Romania. Sunt ani in care Nikon a fost un deschizator de drumuri in nenumarate privinte: a creat prima comunitate foto unibrand din Romania, Nikonisti.ro, a oferit pentru prima oara 3 ani de garantie pentru aparate foto DSLR, obiective si aparate Nikon 1, a infiintat primul lant de magazine foto unibrand din Europa, a realizat primele evenimente dedicate comunitatii fotografice din Romania, a sponsorizat proiecte unice, precum realizarea primului serial din lume filmat exclusiv cu aparate foto DSLR, a oferit workshop-uri, intalniri si training-uri foto gratuite, a infiintat singurul Centru de Educatie Vizuala pentru liceeni din tara.
“Inca de la inceputul existentei Nikon pe piata romaneasca ne-am dorit sa fim trendsetter-ii pietei foto autohtone”, declara Camil Perian, Director General SKIN. “Am reusit an dupa an sa inovam si sa fim mereu cei care dau tonul tendintelor acestei piete, tendinte preluate de fiecare data de toti ceilalti producatori. Ne-am castigat un renume si am ajuns lideri de piata. De aceea dorim ca la aniversarea a 5 ani de existenta in Romania sa oferim pasionatilor de fotografie o noua premiera: 5 ani de garantie, cea mai mare garantie din Romania pentru aparate foto si obiective”.
Extinderea garantiei la 5 ani este valabila pentru toate aparatele Nikon DSLR, Nikon 1, Nikon COOLPIX, precum si pentru obiectivele NIKKOR si 1 NIKKOR, achizitionate in perioada 1-30 septembrie 2012 de la partenerii Nikon din Romania si inregistrate pe site-ul www.nikonisti.ro in maximum 30 de zile de la achizitie si nu mai tarziu de 31 octombrie 2012. Asadar, toate categoriile de aparate foto si obiective Nikon beneficiaza de aceasta promotie aniversara, oferind tuturor iubitorilor fotografiei sansa de a se bucura de cea mai mare garantie pentru aparatura foto din Romania, indiferent de aparatul sau obiectivul Nikon cumparat.
Pentru mai multe detalii despre promotia “5 ani garantie la 5 ani de Nikon” puteti accesa adresa http://www.nikonisti.ro/5ani.
 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Cu totii ne bucuram de existenta acestui brand nikon de-si nikon avut succes intodeauna fiind nr 1 in echipament foto atat in dslr-uri cat ceea ce priveste obiectivele .Nikon intre 2003 si 2009 avut avut o decadere din pacate pierzand teren in fata lui canon.Acesta a devenit liderul nr 1 si asta din fericire doar pentru 6 ani.Acum este din nou in fruntea clasamentului.Dar sa nu uitam ca,canon oricand poate sa riposteze fiind un adversar de temut.Aici ma refer doar la dslr-uri.In ceea ce priveste aparatele compacte lucrurile din pacate nu stau la fel de bine la compacte,calitatea fiind mult inferioara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.