Noua cameră video de acțiune de la Sony cu Wi-Fi: descoperă simţul aventurii

Cameră ultracompactă Full HD de la Sony pentru sporturi extreme şi filmări de acțiune

• Cameră Full HD ultra-compactă şi uşor de transportat
• Obiectiv Carl Zeiss® cu unghi de 170°
• Imagini cu o calitate foarte ridicată chiar şi în condiţii de iluminare scăzută cu senzorul de imagine Exmor R™ CMOS
• Stabilizator de imagine SteadyShot™ pentru imagini clare
• Două tipuri de moduri de înregistrare HD slow-motion (4x/2x) pentru o acţiune mai dramatică
• Controlul camerei cu ajutorul smartphone-ului sau transferul înregistrărilor pe smartphone prin Wi-Fi
• Fotografiere în zăpadă sau la maxim 60 m sub apă cu ajutorul carcasei rezistente la apă

Sony lansează camera video ultra-compactă HDR-AS15 Action Cam, cu o greutate de doar 90 grame, care înregistrează Full HD cu detalii bogate, fie că este utilizată în excursii pe munte, plimbări cu bicicleta, surf, snorkelling ori sky-diving.

 
Action Cam poate fi ataşată căştii sau plăcii de surf cu ajutorul monturii care se potriveşte atât suprafeţelor plane, cât şi curbate. Ca alternativă, camera poate fi purtată cu kit-ul opţional de montură pentru cap rezistent la apă. După apăsarea butonului de pornire uşor de accesat, camera începe să înregistreze în stil “Hands-free”.

 Senzorul de imagine Exmor R CMOS permite înregistrarea de clipuri video clare, cu zgomot de imagine redus în aproape orice condiţii, chiar şi cele cu iluminare scăzută.

Obiectivul de calitate Carl Zeiss® Tessar® are o deschidere de 170° pentru a surprinde aproape toate împrejurimile – de la pârtiile de ski, la potecile de munte. Stabilizatorul de imagine SteadyShot asigura imagini clare și stabile indiferent de condițiile de filmare.

 

 

Camera dispune de cinci moduri de înregistrare, de la Full HD 30p la VGA pentru momente în care este necesară o înregistrare îndelungată. Cele două moduri de slow-motion (4x şi 2x) permit analiza în detaliu a unei lovituri de golf sau a unei cascadorii BMX.

 Action Cam vine cu o carcasă rezistentă la apă pentru înregistrări în ploaie, zăpadă sau în apă la o adâncime de până la 60 m. Este, de asemenea, utilă atunci când utilizatorul merge în zone cu mult noroi. Alte accesorii disponibile odată cu lansarea sunt montura pentru ghidon, banderola şi o montură pentru cap rezistentă la apă, toate acestea pentru fanii călătoriilor pe munte, cicliştilor, surferilor și alţi pasionaţi de sporturi marine.

Gama de accesorii compatibile va crește în timp. Un adaptor flexibil va oferi mai multe unghiuri de vizualizare în sus şi jos, iar dispozitivul de prindere pentru mână cu ecran LCD va permite monitorizarea filmărilor. De asemenea, este disponibilă o folie anti-ceaţă pentru a stopa condensul

 Stick-urile de memorie disponibile pe cameră sunt Memory Stick Micro™ (M2) şi Micro SD/SDHC (clasa 4 şi cele superioare)

Pentru a transfera clipurile prin Wi-Fi direct pe smartphone sau tabletă, utilizatorii pot downloada aplicaţia PlayMemories Mobile. Această aplicaţie gratuită permite controlul camerei Action Cam cu ajutorul aparatelor mobile, ca smartphone-ul.

 Noua cameră HDR-AS15 Action Cam de la Sony va fi disponibilă în Europa de la jumătatea lunii octombrie 2012. 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.