Tamron castiga premiul EISA pentru al saptelea an consecutiv

15 August 2012, Saitama, Japonia – Tamron Co., Ltd. (Presedinte&CEO: Morio Ono/ Sediul central: Saitama City), unul dintre principalii producatori de echipament optic anunta ca Asociatia Europeana de Sunet si Imagine (EISA) a acordat premiul de cel mai bun obiectiv din Europa in 2012-2013 catre Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD (model A007). Acesta este primul obiectiv zoom standard de mare viteza din lume compatibil cu aparatele full-frame, echipat cu stabilizator de imagine VC (Vibration Compensation)*. Obiectivul include  motorul de focus ultra silentios de la Tamron, USD (Ultrasonic Silent Drive).
 
Extras din citatia oficiala oferita de juriul care a decis premiul EISA:
“Cu 24-70mm F2.8 Di VC USD Tamron a reusit sa vina cu un obiectiv deosebit de atractiv pentru orice utilizator de aparat SLR pe format full-frame. Acesta este un zoom-standard cu o diafragma generoasa care ofera stabilizare de imagine, un auto-focus silentios si o claritate care indeplineste cu usurinta cererile camerelor de ultima ora care au o inalta rezolutie. Obiectivul 24-70mm F2.8 produs de Tamron este robust si bine construit cu sigilii de cauciuc care il protejeaza impotriva umezelii sau a prafului. Ofera senzatia de obiectiv profesional si chiar se comporta ca unul atunci cand se iau in considerare auto-focusul, stabilizatorul si calitatea imaginii. Este un obiectiv in care te poti increde fie ca esti fotograf profesionist, fie ca fotografiezi din placere.”
 
Comunicat de presa
Asociatia Europeana de Sunet si Imagine (EISA) ofera premii in fiecare an produselor considerate a fi cele mai bune in fotografie, audio-vizual si celor din categoria video. Juriul este format din editori de la peste 50 dintre cele mai renumite publicatii media din domeniul imaginii, sunetului si electronicii, din 19 tari europene, care analizeaza si clasifica cele mai bune produse din piata. Tamron castiga pentru a 14-a oara aceasta distinctie din partea EISA si pentru a VII-a oara consecutiv incepand din 2006.
 
Despre compania Tamron
“New eyes for Industry” (noua perspectiva asupra industriei) este sloganul celor de la Tamron. Se potriveste unui producator al unei game largi de elemente optice caracterizate prin originalitate, de la obiective interschimbabile pentru camere SLR la numeroase dispozitive optice destinate atat largului consum cat si catre OEM (Original Equipment Manufacturer).
Tamron fabrica produse optice care sunt folosite de industrii care activeaza in domenii diferite. In rolul de principal producator de echipament optic, Tamron isi va dedica in continuare bogata sa creativitate si abilitatea de a oferi produse de inalt nivel tehnic catre variate domenii ale industriei.
 
Prezentarea produselor optice:
Obiective interschimbabile pentru camere SLR, obiective destinate camerelor digitale, obiective pentru camerele video, pentru camere CCTV, obiective folosite in deferite aplicatii din automatizari, pentru camere cu infrarosu cu lungime de unda lunga, componente optice de ultra precizie si altele.
Tamron intelege bine responsabilitatea pe care o are in fata a tot ce ne inconjoara si isi orienteaza activitatea in scopul de a ajuta la conservarea mediului natural in toate activitatile pe care le intreprinde.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.