Nikon 1 J2

Nikon 1 J2 continua traditia aparatelor din seria Nikon 1, benefiicind atat de tehnologii unice, precum modurile Instantaneu in miscare sau Selectare inteligenta a fotografiei, cat si o viteza incredibila de procesare, care ofera pana la 60 de fotografii pe secunda la rezolutie maxima. Nikon 1 J2 ofera in plus si un nou Mod Creativ, care permite aplicarea a numeroase filtre si efecte de fotografiere si previziualizarea lor in timp real. Modul de filmare Full HD cu pana la 60fps  Toate acestea sunt disponibile intr-un corp mic, foarte usor de transportat si de utilizat in orice situatie.
Alaturi de Nikon 1 J2 au fost anuntate si noul obiectiv de kit, 1 NIKKOR 11-27.5mm f/3.5-5.6, si carcasa subacvatica pentru J1 si J2, WP-N1. 1 NIKKOR 11-27.5mm f/3.5-5.6 este un obiectiv de kit care acopera o plaja extinsa de situatii de fotografiere, fiind insa cu 11mm mai scurt decat vechiul obiectiv de kit. Carcasa WP-N1 a fost realizata pentru cei care doresc sa realizeze fotografii subacvatice cu Nikon 1 pana la adancimi de 40m. Este compatibila cu aparatele J1 si J2, impreuna cu obiectivul 1 NIKKOR 10-30mm f/3.5-5.6.
Odata cu lansarea Nikon 1 J2, SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta si extinderea garantiei aparatelor si obiectivelor din gama Nikon 1 la 3 ani. Astfel, ca si in cazul aparatelor si obiectivelor DSLR, Nikon este primul brand care ofera in Romania o garantie de 3 ani pentru aceasta categorie de produse, evidentiind superioritatea tehnica a gamei Nikon 1. Pentru a beneficia de al treilea an de garantie, utilizatorii trebuie sa se inscrie la maximum o luna de la achizitie pe site-ul comunitatii nikonistilor, www.nikonisti.ro.
Categoria de aparate cu obiectiv interschimbabil Nikon 1, denumita generic A-CIL (Advanced Camera Interchangeble Lens), a fost proiectata si construita de la zero si ofera in premiera functii uimitoare atat pentru fotografiere, cat si pentru filmare. Nikon 1 V1,   Nikon 1 J1 si Nikon 1 J2 sunt cele mai rapide aparate foto din lume, mai rapide de cel putin 3 ori decat orice DSLR profesional, cu o rata de procesare de 600 megapixeli pe secunda, adica pana la 60 de cadre pe secunda la rezolutie maxima. Aceasta rapiditate de declansare este dublata de sistemul revolutionar de focalizare, care ofera un maximum de 73 de puncte AF, si o combinatie perfecta a sistemelor AF detectie de faza si AF detectie de contrast pentru o focalizare extrem de rapida si precisa chiar si in timpul filmarii.


 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.