Canon EOS C300 – test in magazinul F64

 

La doar câteva zile de la ultimele lansări Canon, suntem onorați să vă anunțăm că în acest weekend avem drive test. Apretați-vă echipamentul de protecție pentru că am primit de la Canon pentru teste cel mai avansat sistem de filmare cu obiective interschimbabile, cel mai subțire obiectiv, cel mai recent lansat aparat, cel mai avansat DSLR și cel mai nou obiectiv de kit. Toate începând de azi, după un program ordonat ;), cum urmează:

 

 Vineri 15 iunie 12:00 – 21:00 
 Sambata 16 iunie 10:00 – 18:00 
Canon EOS C300 

 

 Duminica 17 iunie 10:00 – 18:00 
 Luni 18 iunie 09:00 – 21:00 
Canon EOS 1D X
Canon EOS 650D
Canon Pancake EF 40mm f/2.8 STM
Canon EF-S 18-135mm /3.5-5.6 IS STM

Va așteptăm pe parcursul celor 4 zile de teste în magazinul nostru din b-dul Unirii 45. Detalii găsiți aici. Consultanții noștri vor fi bucuroși să vă răspundă la întrebări și să vă lase să apăsați toate butoanele.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.