WeddingStaff Atelier

 

Suntem incantati sa va propunem WeddingStaff Atelier: un workshop complex, pe perioada a trei zile, in compania celui mai spectaculos fotograf de nunta din Rusia: Sergey Ivanov, a celui mai talentat businessman din fotografia de nunta romaneasca: Narcis Tarcea si a unui fotograf extrem de sensibil si frumos pe deasupra: Andreea Retinschi. Avem si invitati supriza si, in finalul celei de-a treia zi, vom discuta in amanunt despre ce inseamna si cum se construieste un album de fotografie elegant cu Daniel Chindea si Radics Zoltan.

 

Pe scurt: business, shooting, post-procesare, albume. Asadar nu va faceti planuri pentru 22-24 iunie. Veniti la WeddingStaff Atelier! Un rezumat al celor trei zile de Atelier poate fi descris astfel:

Ziua Z-1 (22 iunie)

Sala de curs din magazinul F64 Studio, Bulevardul Unirii 45,

09.30 – 10.00 Coffee break
10.00 – 12.00 Seminar
12.00 – 12.15 Coffee break
12.15 – 14.00 Seminar
14.00 – 15.30 Pauza de masa
15.30 – 17.00 Seminar
17.00 – 17.15 Coffee break
17.15 – 19.00 Seminar

Narcis TarceaIMAGIA – un guru al business-ului si practicii fotografice. Ne va vorbi despre criza mondiala si pacea in lume. Glumim, va fi o bucata maaare de zi in care vom invata de la el ce si cum in privinta unui marketing dus la extrem, tehnici de supravietuire in jungla fotografica.

Narcis detaliaza intrebarile cheie:

–       De ce anume tin cont cand imi creez identitatea vizuala si cum ma folosesc de ea?
–       Ce anume promovez si cum?
–       um masor eficienta a ceea ce promovez?
–       Cum cresc profitabilitatea unui client pe care il am deja?
–       Cum gestionez toate actiunile pe care le am de facut pentru a creste ca afacere?

Promovarea facuta cum trebuie incepe cu o identitate vizuala bine stabilita. Abia apoi incepe marketingul, iar un marketing bine facut face procesul vanzarii mult mai lin. Dar cum anume ajungi la clientii care ti se potrivesc, cum anume te diferentiezi fata de restul fotografilor (in crestere) de nunta? Ce anume poti tu face altfel decat fac ceilalti incat sa convingi potentialii clienti ca TU esti profesionistul pe care ar trebui sa-l aleaga? Acestea sunt cateva din intrebarile carora veti afla raspunsuri vineri 22 iunie 2012 la Atelierul Wedding Staff!

Toate discutiile vor avea un pronuntat caracter practic, ancorat in realitatea instrumentelor media actuale.

 

Ziua Z (23 iunie)

Sala de cursuri si workshop-uri F64         

Seriv (Serghei) Ivanov – fotografia de nunta rusa nebuna nebuna, cu clisee dar si inventivitate maxima, fashion si frumusete asiatica. Un master-class de exceptie la care rusii stau la coada. Suntem convinsi ca avem cu totii de invatat. Altceva, diferit in punctele esentiale de fotografia occidentala. Mult curaj, non-conformism. Noi nu vom lipsi pentru nimic in lume!

Serghei ne-a trimis un brief cu privire la ziua Z.

09.30 – 10.00 Coffee break

10.00-15.00

–       Teren cu modele si lumini
–       Filosofia stilului Serghei – exemple practice
–       Emotii in fotografie – cum sa vezi, suprinzi si chiar sa creezi: sfaturi, recomandari
–       Alegerea locatiei
–       Invitatii la nunta – actori ce pot fi folositi
–       Abordarea Serghei – setari, hardware, lentile, lumini
–       Lucrul cu lumina: naturala, artificiala (continua, flash)

15.00-16.30

–       Mergem la masa

16.30-20.00

–       Alegerea sistemului de operare (Mac sau PC) si motive
–       Panoplia software: programe si plugin-uri
–       Teoria si practica post-procesarii imaginilor
–       Post-procesarea imaginilor realizate la sesiunea de dimineata

Shooting-ul va avea ca subiecti doua modele superbe, imbracate in mire si mireasa.

 

Ziua Z+1

Sala de cursuri si workshop-uri F64

09.30 – 10.00 Coffee break
10.00 – 12.00 Seminar
12.00 – 12.15 Coffee break
12.15 – 14.00 Seminar
14.00 – 15.30 Pauza de masa
15.30 – 17.00 Seminar
17.00 – 17.15 Coffee break
17.15 – 19.30 Seminar

Andreea Retinschi – tot ce stie intr-o zi de photoshop extrem. Ia-ti neaparat laptop-ul cu tine. Andreea e ca un master-blender scotian, stie sa amestece exact ingredientele potrivite pentru o imagine aparte, cu iz puternic de fashion. V-am spus ca munca e e in spatele look-ului unei foarte cunoscute interprete de muzica usoara romaneasca? Nu v-am spus? Pentru ca n-avem voie. Vor fi finisate imaginile voastre reale de la nunta, precum si altele.

Principalele aspecte discutate: cromatica si contrast, editarea pielii, dodge and burn pentru profesionisti, liquify, corectarea white balance-ului. Toate acestea la un nivel pe care nu l-ati mai intalnit. Desi vi se par chestiuni cunoscute, va promitem ca noutatile va vor coplesi. Dupa modulul de photoshop exista o sesiune deschisa  de intrebari si raspunsuri.

Albume: design simplu, eficient si elegant deopotriva. Se poate. Daniel Chindea ne va impartasi cum se poate construi un album ce pune accentul pe fotografia de nunta, cu notiuni de design / layout imprumutate din lumea revistelor de moda. Exista o tendinta in proiectarea albumelor ce conduce la rezultate indoielnice, cu iz de kitch, fara valorificarea imaginii in sine. Voi veti invata cum se poate munci mai putin si cu rezultate mult mai curate si mai apreciate de clienti.

Apoi ne va arata tot ce poate unul dintre producatorii de albume de succes din Romania – Aden Albums. De la cerneala la cotor. Cu tot cu printuri. Tipuri de albume, ce cauta clientii, ce vor fotografii. Interesant, nu?

Hai ca se poate! Si totul ambalat la un pret special pentru membrii WeddingStaff. Adica la cost de producator. 310 EUR pentru cei care nu sunt membri WeddingStaff si 260 EUR pentru membrii nostri fideli.

Inscrie-te acum pentru a participa la WeddingStaff Atelier!

Dupa primirea confirmarii ca poti participa, vei primi o factura si trebuie sa achiti minim 50% in avans, prin virament sau numerar. Pentru a participa la workshop trebuie sa achiti diferenta pana pe data de 19 iunie (prin virament) sau numerar in dimineata workshop-ului (22 iunie). Cei care nu au achitat integral workshop-ul nu vor fi acceptati in sala.

Pagina de inscriere contine detalii legate de variantele de cazare propuse si de detalii exacte cu privire la locatiile de desfasurare ale workshop-ului.

Pentru orice intrebari / nelamuriri scrieti-ne la atelier@weddingstaff.ro sau sunati la +40 752 468 468.

Va asteptam la cel mai complex workshop din acest an: WeddingStaff Atelier 2012.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.