VANATOAREA DE FOTOGRAFII 7 – RETRO

V-am tinut in suspans atata timp si acum este momentul sa va dezvaluim care este evenimentul pe care l-am pregatit cu atata ardoare. Asadar, fiti pe faza pentru cea de-a 7-a editie a Vanatorii de Fotografii !

De aceasta data vom provoca fotografii participanti sa captureze locurile si elementele simbol din cea mai veche gradina publica din Bucuresti, ce a fost inaugurata in anul 1854. Cismigiul a devenit de-a lungul timpului locul de plimbare si relaxare al domnitelor, cavalerilor si boierilor, spatiul de lucru al pantofarilor si al fotografilor, dar si spatiul primelor amintiri de dragoste sau al momentelor de copilarie ale tinerilor secolelor XX – XXI.

Cei care petrec cateva clipe in acest parc pot simti spiritul invechit al locului, istoria impregnata ce dateaza inca din perioada de maxima inflorire a capitalei. De-a lungul anilor, fotografii au incercat sa surprinda clipele de fericire ale trecatorilor, frumusetea gradinilor cu flori sau a cetatii care vegheaza peste intregul parc.

Pe 9 iunie, va invitam la Editia Retro a Vanatorii de fotografii, pentru a captura aerul specific Parcului Cismigiu. Vom redescoperi si admira zonele simbol ale acestui parc, cele care l-au consacrat si l-au transformat intr-unul de neuitat pentru toti cei care au pasit pe minunatele sale alei.

Asa ca accesati http://www.bandafoto.ro/inscriere pentru a va inscrie la editia cu numarul 7 a Vanatorii de Fotografiieditie Retro, ce va avea loc sambata, 9 iunie 2012, ora 11:00, in Parcul Cismigiu, avand startul in Cafeneaua Dolce Bacio.

Le multumim partenerilor nostri care ne sustin in acest eveniment!

Parteneri: Cafeneaua Dolce BacioF64.roDivertaSkoobsbooks

Media: Clubul Foto, Comunitate Foto, Camera Obscura, Fotografa, Metropotam, Divahair, Dor de Duca, Modernism, 4arte, Sofresh, Port, Alternativ, Veioza, Evenimente Studentesti, Revista Evenimentelor, Teenpress, Amdoar18ani, Lumebuna

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.