Concurs "Atunci si Acum" – Final

S-a mai incheiat un concurs la F64: Atunci si Acum. Stim ca a fost o tema grea dar foarte frumoasa si indiferent de cadrul initial colajul final are toate datele sa fie o imagine asupra careia sa staruim. Timpul trece si odata cu el se schimba si oamenii si tehnologia. Va invitam sa le vizionati pe toate pentru ca noi nu ne-am putut hotara la doar 5 premii. Motiv pentru care am suplimentat fondul de premsii si astfel 9 DVD-uri cu “Amintiri din Epoca de Aur” plus un Pentacon Six si-au gasit destinatarii. Felicitari tuturor, ne-au placut mult de tot imaginile voastre.

 

Marele Premiu
Cristina 1991 & 2012 Bucuresti
Andrei Ivan

 

MENTIUNI

Dupa 40 de ani
Cosmin Cosoianu

 

Eu si cel mai bun prieten al meu
Marius Ionut Bizadea

Poza este facuta in curtea scolii in urma cu 12 ani ,astazi in acelasi loc ,cu acelasi prieten…fara flori insa 🙂

 

10 ani
Janos Rokai

 Poza a fost facuta la acelasi eveniment in acelasi loc la un interval de zece ani. Si diferenta de varsta dintre cei doi frati este de 10 ani

 

1944
Gabriel Vasile

 

dupa 22 de ani…
Gabriel Apalaghiei

 

Gustul copilariei…
Gabriel Mateescu

Tortul aniversar,preparat dupa aceeasi reteta de 25 de ani,este oferit de Mama copilului ei.

 

la bunici
Andreea Chiriac

 

🙂
Alexandru Barboiu

 

Cei 4
Iuliana Stan

In scoala generala si in momentul in care toti erau casatoriti.

Alți fotografi au mai citit și:

8 Comments

  • Frumoasa idee!

  • Am impresia ca juriul s-a distrat de minune cand a jurizat, cel putin de mentiuni sunt foarte dezamagita. Nu prea intru eu sa comentez, dar de data asta chiar nu pot sa nu-mi exprim dezamagirea . De ce nu "Back to the future" sau "dupa 16 ani" daca "dupa 22 de ani" v-a placut? de ce nu "podul minciunilor" in locul "1944"? Hai ca la gustul copilariei pot sa inteleg, am gasit cateva argumente convingatoare, umbra, ceasca de cafea si lingurita. Pot sa inteleg ca la fiecare ati gasit cateva argumente si ca toti s-au straduit, dar atunci trebuia sa suplimentati mentiunile pentru ca sunt si alte fotografii care sunt foarte asemanatoare cu cele desemnate de voi. Si ca sugestie, eu nu m-as supara ca atunci cand imi inscriu o fotografie in concurs sa mi se dea niste argumente pentru care fotografia mea nu s-a calificat pt un loc in clasament…critica poate fi constructiva, un simplu raspuns ca au fost alte fotografii mai bune, sau care au trezit anumite nostalgii juriului, nu ma ajuta cu nimic. Nu toti participam numai de dragul de a participa. Toti avem o speranta ca poate o sa castigam la un moment dat, dar vrem sa stim ce anume nu a fost pe placul juriului. Felicitari Locului 1!

    • E o discutie pe tema asta pe Facebook. Asta este. Pacat.

  • Vis-a-vis de Sala Palatului, in vitrina graficianului si umoristului Stanescu este o suita de poze ale fiicei dumnealui, imbracata in aceeasi rochita, insa la varste diferite, inclusiv cand a fost gravida. Cine nu le-a vazut inca, trebuie sa le vada, fiind ceva unic si deosebit.

  • Chiar imi propusesem si eu sa trimit o fotografie pentru concurs…avem o idee in cap…dar cand am vazut ca sunt alte fotografii mult mai frumoase decat ideea mea, am renuntat…. Acum imi dau seama ca as fi avut foarte multe sanse cu fotografia care vroiam sa o realizez…. Felicitari pentru concurs….si celor care au castigat de asemenea, cu toate ca sunt convins ca fiecare dintre ei a vazut si fotografiile concurentilor si nu cred ca se asteptau ca ei sa castige…

  • Felicitari!

  • alte poze erau mult mai frumoase decat cele de sus… pacat

  • De data asta ce-ati facut, le-ati tras la sorti? De bine ce v-am laudat data trecuta…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.