Pregateste-te pentru fotografia de vacanta

Desi ar putea parea ca soarele se ascunde de noi pentru totdeauna, totusi vacanta se apropie cu pasi tot mai repezi, iar odata cu ea, apetitul pentru fotografii va creste exponential.

Se prea poate insa ca bugetul de care dispui in prezent sa nu-ti permita cumpararea unui aparat foto asa cum ti-ai dori, cu atat mai mult cu cat planurile de vacanta s-ar putea sa prevaleze.

Pentru asemenea situatii, achiziția prin CardAvantaj este salvatoare pentru ca iti permite sa achiti produsele dorite in 12 rate fara dobanda. Asta inseamna ca vei putea pleca linistit in vacanta, cu noul tau aparat foto sau video sau cu accesoriile dorite, fara ca asta sa-ti afecteze banii de buzunar sau numarul de beri si cocktailuri pe plaja.

Iar acum, Credit Europe Bank supraliciteaza si te tenteaza cu un concurs care se deruleaza pana la data de 30 iunie 2012. Astfel, toti cei care vor cumpara pana la acest termen echipamente foto din showroom-ul F64 Studio sau de pe www.f64.ro prin intermediul unui CardAvantaj VISA sau MAsterCard vor fi automat inregistrati intr-o tombola cu premii in aparate foto Fuji. Tragerea la sorti a premiilor va avea loc in data de 10 Iulie 2012 si va fi realizata de catre reprezentantii CreditEurope Bank. Mai multe detalii si regulamentul complet il poti consulta aici.

Astfel, cel mai norocos dintre participanti va castiga aparatul Fuji Finepix HS-20 EXR, un model bridge care, din perspectiva fotografiilor capturate, ar putea fi confundat cu un DSLR. Dotat cu un obiectiv wide capabil de zoom optic 30x si cu distanta focala de 24-720mm, aparatul permite fotografierea in rafala pana la 10 cadre pe secunde la rezolutie 16Mp pentru 7 cadre si o sensibilitate ISO pana la 12800.

Premiul al doilea este un Fuji Finepix XP-30 Silver,aparatdin gama compacta, capabil sa reziste cu brio chiar si relelor tratamente. Astfel, camera rezista la scufundari in apa de pana la 5 metri, rezista la inghet pana la temperaturi de -10ºC si la caderi de la maxim 1,5 metri si nu se sperie nici de particulele de praf.  Dincolo de calitatile enduro ale camerei, trebuie mentionat ca XP-30 poate inregistra si video la calitate 720p, include un senzor CCD de 14,2 MP, dar si modul GPS pentru localizarea exacta a fiecarei imagini surprinse.

Premiul al treilea pus la bataie in cadrul concursului Credit Europe Bank – F64 este un pachet format din Fuji Finepix AV200, card SD de 4 GB, husa, incarcator si acumulatori. Mezinul ofertei Fuji este un aparat compact si robust, gata sa surprinda sute si mii de fotografii din seria „iola”…(io la munte, io la mare, io in alta imprejurare). Am pregatit tot ce-ti trebuie, tie iti mai ramane doar sa vii cu pofta de pozat.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.