Tamrac Zuma 9 Secure Traveler ține la distanță șuții

Pentru orice fotograf, pierderea sau furtul echipamentului cumparat cu greu este probabil unul dintre cele mai sumbre ganduri. De multe ori insa, atentia pe care o acordam echipamentului de protectie si transport nu e nici pe departe pe masura implicarii in alegerea aparatului care ni se potriveste cel mai bine sau a accesoriilor.

In centrele urbane aglomerate, la evenimente, concerte sau pur si simplu in mijlocul multimii, oare de cate ori ai stat cu ochiul pe vizor si urechea ciulita catre rucsacul din spinare, doar-doar vei putea surprinde momentul in care cineva deschide fermoarul si iti sustrage unul dintre obiective sau poate aparatul de rezerva? Solutia ar putea parea simpla, sa transformi rucsacul in marsupiu, dar asta iti limiteaza miscarile, e incomod si nu pare nici cea mai profesionista abordare.

Tamrac Zuma 9 Secure Traveler ofera o alternativa tuturor acestor acrobatii si rezolva orice tentativa de subtilizare a echipamentului foto printr-o masura extrema de securitate: astfel, accesul la echipamentul foto a fost limitat la zona spatelui, continutul fiind accesibil numai de catre “purtator”.

Practic, cei tentati de continutul rucsacului se vor lasa pagubasi in conditiile in care nu il pot accesa fara permisiunea sau cunostinta “purtatorului”.

Un alt avantaj al rucsacului este simplitatea prin care posesorul de drept poate accesa obiectele din interior. Astfel, geanta se fixeaza prin cureaua de mijloc, iar curelele de umar sunt eliberate. Rucsacul se roteste catre fata, in jurul taliei, iar utilizatorul are acces imediat la echipament, fara sa fie nevoit sa lase rucsacul jos, sa ingenuncheze sau sa bâjbâie contorsionand mana la spate.

Echipamentul foto nu este protejat numai de hoti, dar si impotriva socurilor mecanice, asta datorita spumei de o densitate crescuta. Peretii din spuma isi pot modifica pozitia permitand “editarea” interiorului gazduind si protejand un DSLR cu un obiectiv de pana la 15 cm atasat si 1-2 lentile suplimentare sau un blitz.

Si restul accesoriilor, precum memoriile, acumulatorii, cablurile sau filtrele foto vor fi in siguranta, in buzunarele transparente, asigurate cu fermoare rezistente. Rucsacul include chiar si un buzunar pentru tableta din dotare, iar buzunarul lateral este suficient de rezistent incat sa permita depozitatea chiar si a unui minitrepied cum ar fi Tamrac’s ZipShot®.

Chiar daca, prin design-ul avansat, rucsacul asigura o protectie buna impotriva ploii, pentru conditii extreme (ploaie torentiala sau nisip) se recomanda utilizarea husei existente in dotarea acestuia.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.