Expozitie: Jurnal de China

Doi romani pleaca timp de o luna in China. Fara agentii de turism, fara pachete organizate.  Ei singuri si-au aranjat tot traseul prin internet. S-au descurcat? Sigur ca da. Cu aventuri, cu peripetii, dar tocmai ele sporesc farmecul si imbogatesc povestea.

Au ales sa exploreze in special zona de sud-vest, datorita amalgamului de minoritati culturale, combinat cu diversitatea formelor de relief, rezultanta fiind un conglomerat colorat si pitoresc.

Au trecut prin 10 asezari urbane, vizitand atat orase de peste 20 de milioane de locuitori cat si sate de doar cateva zeci de mii de suflete. Au mers din loc in loc incercand sa descopere povestile unora dintre ei, traditiile si obiceiurile ce le ghideaza viata.

Vino miercuri 16 mai, la ora 18.30, la sediul F64, la vernisajul expozitiei “Jurnal de China”, unde Delia si Serban Mestecaneanu vor vorbi despre experienta lor din China. Povestea lor va fi insotita de o proiectie de fotografii.

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

  • Eu inteleg ca oamenii ne invita la un vernisaj cu fotografii, practic vor sa imparta cu noi o experienta frumoasa din viata lor. Nu puteti sa admirati si-atat? Este o invitatie, nu v-a intrebat nimeni nimic, cine isi doreste sa participe se poate duce sa-si destinda privirea, nu sa vorbeasca despre salariul lui mizer. Dumnezeu a dat fiecaruia ochi sa vada, numai ca fiecare vede lumea diferit. Unii aleg sa vada partile frumoase …. felicitari!!

  • "Salariu cinstit de bugetar" este in cele mai multe cazuri un anacronism si carcoteala boala nationala :). Imi pare sincer rau ca am citit atat de tarziu acest anunt.

  • draga lacatus,
    in primul rand daca esti bugetar nu ai cum sa faci astfel de excursii pentru care trebuie sa lipsesti cu lunile de la serviciu.
    oamenii care fac asta au joburi independente, contracte libere de mersul zilnic la serviciu, colaborari. POate ca nu e asa sigur ca jobul ca bugetar cinstit, dar e mai dinamic, aduce implinire si creativitate in viata, si iti permite sa faci lucrui interesatne precum acest fel de plecari prelungite.
    ,,salariu cinstit de bugetar,, suna foarte comunist si arata de pe ce pozitie vezi dumneata lucrurile.
    un pic de curaj nu strica, si nici chiar un strop de nebunie.
    daca nu, ,,bugetar cinstit,, poti muri, daca asta e ce alegi.

  • ma bucur sa vad si fotografi experimentati ca pleaca la celalant al pamantului si ma refer aici la cei romani.Problema este ca traim intr-o tara saraca si doar cei bogati isi permit acest lux,dar dintr-un salariu cinstit de bugetar nimeni nu-si permite sa faca asta.Cu stima

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.