BRASOVUL MEDIEVAL in viziunea Fotoclubului Exdeco

In perioada 24 aprilie – 15 mai 2012, Fotoclubul Exdeco impreuna cu Muzeul Civilizatiei Urbane, va invita sa descoperiti Brasovul medieval cu ajutorul unei expozitii de fotografie. Imaginile surprind atat cladirile simbolice ale orasului, dar si detalii si aspecte mai putin cunoscute celor care nu traiesc aici. De asemenea va veti putea delecta cu decorurile impresionante formate de orga din Biserica Neagra, de stradutele Scheiului sau de colorata parada a junilor.
 
Membrii fotoclubului care vor expune sunt: Adrian Tanase, Arpad Udvardi, Dan Dinu, Dan Floroian, Ioan Nicolescu, Laurentiu Barza, Mihai Moiceanu si Virgil Nastasi.
 
Expozitia este deschisă zilnic între orele 10.oo-17.oo la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, aflat în Piața Sfatului nr. 15. Vernisajul va avea loc marti 24 aprilie, de la ora 18.oo.
 

Va asteptam sa descoperiti Brasovul medieval!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Probabil ca v-a fi interesanta aceasta expozitie.Vernisajul acestei expozitii se desfasoara destul de tarziu.Probleme pentru cei care nu sunt din brasov

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.