Concurs "Fotografia Montana" – Final

 

Am reușit să stabilim un nou record absolut de participarela concursul nostru de fotografie montană: 1221 de imagini înscrise. Asta dovedește multe. În primul rând că avem mulți iubitori de munte iar în al doilea rând ca aceștia au ochi pentru fotografie. Decizia de a găsi cele mai bune 3 imagini i-a aparținut Alex Găvan, alpinist și fotograf, lucru pentru care îi mulțumim și îi urăm succes în următoarele ascensiuni. Să nu creștem tensiunea și să trecem la prezentarea câștigătorilor. Felicitarile noastre.

 

 

Locul 1 – Insule printre nori – Vasile-Sorin Rusu
Binoclu OLYMPUS 10×50 DPS I

 

Locul 2 –Fitz Roy – Octavian Radu Topai
Rucsac foto Think Tank Glass Taxi

 

Locul 3 – Viziune – Zsolt Andras Szabo
Imprimanta Canon PIXMA MP280

Alți fotografi au mai citit și:

5 Comments

 • […] […]

 • Felicitari din partea mea si celorlalti 2 autori clasati pe locurile 2 si 3,
  Locul 2 -Fitz Roy – Octavian Radu Topai si Locul 3 – Viziune – Zsolt Andras Szabo.
  Multumesc F64 pentru acest concurs cu tema montana si lui Alex Gavan care a jurizat acest concurs.A fost un concurs interesant cu foarte multe fotografii de calitate si cu siguranta alegerea castigatorilor a fost foarte grea.
  Va doresc sa aveti parte de lumina buna!

 • Felicitari castigatorilor !!!

 • Felicitari castigatorilor! Au fost inscrise foarte multe fotografii bune.
  Multumim F64 si asteptama noi concursuri.

 • Felicitari Castigatorilor! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.