LensPen – Accesorii de curatare foto-video

Cei care au copilarit cu aparate Leica, Zenit sau Yashica isi aduc aminte cu nostalgie, sau poate nu, ca geamurile se stergeau inainte cu ziarul. Cei care acum copilaresc cu Nikon, Canon si Sony cu siguranta au auzit de la parintii sau bunicii lor astfel de relatari. De ce se foloseau ziarele la spalarea geamurilor? Este simplu! Considerentul nu era unul de economisire a hartiei ci unul de eficacitate. Principiul este simplu. Ziarele sunt imprimate cu cerneala. Aceasta contine molecule de carbon care sunt recunoscute pentru unica abilitate de a absorbi si retine cantitati impresionante de ulei si alte tipuri de contaminanti.
Ca o usoara ironie, in trecut se folosea principala sursa de informatii – ziarul – pentru a se curata un geam, pentru ca acum, sursa de informatie, reprezentata predominant electronic, sa fie cea care necesita curatare.
Sa recunoastem ca ar fi putin jenant sa curatam iPad-ul cu un cotidian si destul de incomod sa stergem LCD-ul DSLR-ului nostru cu un anunt din mica publicitate.
Folosind tehnologia bazata pe carbon, acelasi tip de carbon din cerneala imprimata in ziare, Lenspen ofera cea mai noua generatie de produse pentru curatat.  Lenspen se foloseste de moleculele de carbon pentru a oferi utilizatorilor o metoda rapida si foarte eficienta de a scoate amprente, murdarie si pete uleioase.

Asa arata suprafata sticlei unui obiectiv pe care se vede urma unei amprente
Asa arata suprafata sticlei unui obiectiv pe care se vede urma unei amprente

Acum sticla dupa ce a fost stearsa timp de 10 secunde cu un servetel pentru curatare
Acum sticla dupa ce a fost stearsa timp de 10 secunde cu un servetel pentru curatare

Acum sticla dupa ce a fost stearsa timp de 10 secunde cu o microfibra
Acum sticla dupa ce a fost stearsa timp de 10 secunde cu o microfibra

Aceeasi suprafata dupa curatarea timp de 10 secunde cu un produs Lenspen
 
Produsele Lenspen pot fi folosite pe orice suprafata optica. Enumeram aici ecran LCD, plasme si in general toate suprafetele de sticla. Sistemul este simplu si eficient. Produsele, pe care vi le voi prezenta putin mai jos, sunt compacte, usor de transportat si nu folosesc lichide. Intrumentele de curatare de la Lenspen ofera aproximativ 500 de curatari.
Daca tot am pomenit de ziarul cu care stergea bunica geamul, apelez si la altceva din batrani si anume proverbul „spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti“. Ca sa explic ce legatura are asta cu orice enumar cateva firme care folosesc produsele Lenspen: Canon, Nikon, Leica, Tokina, Samsung, Panasonic, Sigma si, atentie, NASA.

Ce gasiti la F64?

Aveti nevoie de ajutor? Pana si Batman are un „sidekick“.
Lenspen Sidekick – este este cea mai buna optiune de indepartare a amprentelor de pe tableta dumneavoastra sau orice dispozitiv cu touch-screen (ecran tactil). Elimina necesitatea transportarii solutiilor sau a carpelor pentru curatare si sterge amprentele foarte usor folosind compusul unic Lenspen.
 
 
Lenspen LapTop-Pro Ultra Kit – este un kit care include tot ce este necesar pentru curatarea unui laptop:
• 10 servetele
• 1 Microfibra MicroKlear
• 1 instrument de stergere + pensule LapTop Pro
• 1 instrument de stergere CellKlear
 
Lenspen LP-1 – nu este un accesoriu, este o necesitate. Lenspen LP1 este usor de folosit, convenabil si s-a dovedit a fi cel mai bun sistem de curatare din lume.
Se foloseste pentru lentilele foto-video, a binoclurilor, telescoapelor, microscoapelor, lunetelor de pusti si multe altele.
 
 
 
Lenspen Sensor Klear Loupe Kit – foloseste componente din carbon pentru a curata sigur si eficient senzorul camerelor foto digitale, iar cu ajutorul capului mobil veti ajunge in cele mai grele locuri.
Kit-ul contine: Pompa de aer pentru particulele de praf, pix cu cap flexibil care ajuta la curatarea senzorului, lupa cu iluminare cu factor de magnificare 6x. Factorul de 6x magnificare si ledurile incorporate va vor usura munca.
 
Restul produselor din gama Lenspen pot fi vazute aici.
Spor la curatenia de primavara. 🙂
Un articol realizat de Aurelian Catana, consultant de vanzari F64.

Alți fotografi au mai citit și:

6 Comments

  • Recomandati voi produsele lenspen , dar nu pe asta ca nu merita. Cel putin ceea ce am luat eu e un exemplar foarte prost.

    • Multumim pentru timpul acordat acestui feedback despre produsele Lenspen. Din istoricul dvs am observat ca ati cumparat o microfibra FK-1. Ne puteti va rog detalia mai exact ce anume nu v-a multumit la ea? Asteptam raspunsul dvs pentru a remedia problema.

      • Poate conteaza parerea mea, sunt Client Gold, respect mult acest magazin si echipa sa, dar microfibra Lenspen FK-1 este mult prea scumpa pentru ce ofera, excelenta la inceput, toate bune si frumoase, pana se murdareste (ca orice microfibra la un moment dat). Apoi, dupa o spalare (cu atentie, desigur), lasa numai fibre pe lentila frontala a obiectivului, in schimb pe display nu fac asta. Le folosesc doar pentru display acum, pentru obiective am doua pensule cu cap cu particule de carbon Lenspen LP-1, de care, pe scurt, spun ca am devenit dependent!
        Azi o sa cumpar si solutia Lenspen pentru senzor, de obicei curat cu spatule Swab type 2 + solutie Eclipse, dar nu e intotdeauna nevoie de solutie lichida, doar pentru cateva particule de praf care nu "pleaca" doar cu pompita de aer Giottos AA1900 (si astea sunt excelente, am doua). Voi achiziona si Lenspen SK-1-A, sunt extrem de multumit de LP-1, sigur voi fi si de SK-1-A. Numai bine!

  • Foarte bune produsele LensPen. Le folosesc si eu si le recomand. Am scris si un mic review aici: http://blog.raduadrian.ro/review-lenspen/

  • Se pare ca lenspen sidekick e vandut de f6.ro. I.E. Bad link 😉

  • Lupa si Lenspen LP1 le am si eu si sunt foarte utile!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.