Sony Cyber-shot WX50

Noile camere foto compacte Sony WX50 permit oricărui utilizator să capteze fotografii clare şi să înregistreze clipuri video Full HD bogate în detalii.

Modelul WX50, disponibil într-o varietate de culori, încape uşor într-un buzunar şi extinde gama camerelor Cyber-shot™ dotate cu senzorul performant şi ultra-sensibil de 16,2 megapixeli Exmor R™ CMOS. De asemenea, modelul dispune de cel mai nou procesor Sony BIONZ, care asigură imagini clare şi un zgomot de imagine scăzut, chiar şi în condiţii slabe de iluminare. În plus, aparatul oferă funcţii uşor de folosit pentru cei care doresc să facă fotografii de o calitate superioară şi capturi video Full HD cu minim efort.

Inovaţia Cyber-shot™ de anul acesta este tehnologia “Extra High Sensitivity” (sensibilitate înaltă), care extinde posibilităţile de fotografiere mai ales în condiţii de iluminare scăzută. Sensibilitatea ISO 12800 generează mai multe variante de fotografiere fără bliţ. În plus, nivelul zgomotului de imagine a fost redus de 6 ori faţă de modelele anterioare Cyber-shot™. Veţi observa diferenţa în fotografiile în condiţii de iluminare scăzută, portrete sau interioare.

Stabilizatorul optic se combină în modul “Active” cu cel electronic pentru a combate mişcarea camerei în timpul capturii video Full HD, chiar şi în condiţii de transfocare, în timp ce alte sisteme de stabilizare a imaginii nu reuşesc întotdeauna să ofere imagini video clare în astfel de condiţii.

Modul Automat oferă rezultate optime în aproape orice situaţie. Prin capacitatea de a fixa subiectul şi detaliile imaginii, camera digitală Cyber-shot™ reglează automat expunerea şi alte setări, realizând imagini fără zgomot pe fundal.

Tehnologia “By Pixel Super Resolution” de la Sony dublează zoom-ul optic 5X al obiectivului Carl Zeiss® Vario-Tessar, menţinând în acelaşi timp calitatea imaginii. Cu o valoare reală 10x, vă veţi bucura de un prim-plan cu detalii clare, superioare rezultatelor obţinute cu un zoom digital obişnuit.

Este atât de uşor să editaţi fotografiile fără a avea nevoie de un PC sau de un program destinat editării imaginilor. Modurile Picture Effect sunt acum disponibile într-o varietate mai bogată, printre care “Cameră foto de jucărie, Parţial Color, Culori inspirate din stilul pop, Pictura HDR, Miniatură, Ilustraţie, Acuarelă, opţiunea Soft High şi Rich-tone Monochrome.”

Opţiunea de fotografiere 3D oferă o experienţă în plus. Nu trebuie decât să vă folosiţi ochelarii 3D şi să vă bucuraţi de calitatea extraordinară a imaginilor, fie pe televizorul 3D BRAVIA fie pe unul dintre PC-urile 3D din gama VAIO®.

Cyber-shot™ oferă aplicaţia PlayMemories preinstalată, care ajută la vizualizarea, editarea şi printarea imaginilor sau transferul prin e-mail şi Web.

Gama de accesorii a camerei Cyber-shot™ include acum şi noi modele de huse elegante şi practice.

Noul model de cameră slim digitală compactă Cyber-shot™ WX50 de la Sony va fi disponibil în Europa începând cu luna martie 2012.

Model

DSC-WX50

Număr efectiv de pixeli

Aproximativ 16,2 megapixeli

Tip Senzor Imagine

Tip 1/2.3 (7.77mm) CMOS Exmor R

Procesor

BIONZ

Obiectiv

Carl Zeiss Vario-Tessar

Zoom

5x Zoom Optic / 10x Zoom pentru imagini clare; 25mm distanţă focală

ISO

Auto / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800

Dimensiune ecran LCD

6,7cm/2,7″ Clear Photo LCD (460k numărul total de puncte al ecranului)

Autonomia (condiţii normale de filmare)

Aproximativ 120min (standardul CIPA, LCD pornit)

Stabilizator imagine

Modul Activ Optic Active Mode (combinat cu stabilizarea electronică)

NB: Mod Activ pentru

Înregistrare video

Full HD (AVCHD 1920×1080 / 50i)
MP4 poate fi selectat

Dimensiuni aproximative WxHxD (mm)

92,2 x 52,0 x 19,1mm (3 3/4″ x 2 1/8″ x 25/32″)

Greutate (doar masa camerei, fără baterie sau opţiuni media)

Approx. 117g (4.1oz.)(include bateria si cardul de memorie / Aproximativ. 101g (3.6oz.)(Doar masa camerei)

Variante de culori disponibile

Argintiu/Negru/Roz/Auriu/Albastru (diferă în funcţie de ţară)

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.