Natura in fotografie – curs foto cu Dan Dinu

In acest inceput de primavara, venim cu o noua provocare pentru toti pasionatii de natura si fotografie, ce a luat nastere la insistentele voastre. Dupa fiecare curs de initiere in fotografie de la Brasov, era cineva care ne intreba: si acum noi ce facem in fiecare zi de luni si marti? Ei bine dragi prieteni ne tinem de promisiune si va invitam la un nou curs de fotografie despre cum sa fotografiati in natura. Am pus foarte multa pasiune in acest curs asa ca serile de luni si marti putem sa le petrecem din nou impreuna in timp ce descoperim ce aparat de fotografiat este util pentru a fotografia in natura, ce obiective si accesorii, cum sa vedem cele mai bune compozitii, cum sa alegem lumina potrivita si orele de fotografiere, cum sa ne abordam subiectul, cum sa intelegem si sa interpretam un peisaj, cum sa facem primii pasi in fotografia wildlife, cum sa abordam subiectele pentru macrofotografie sau cum sa ne pierdem in abstractul texturilor si al detaliilor.

Noul curs este mult mai interactiv, cu foarte multe studii de caz si cu o colectie de imagini imbunatatita cu ajutorul proiectului Romania Salbatica dar si a expeditiei din Islanda. Te asteptam alaturi de noi pentru o experienta noua si plina de voie buna, asa cum te-am obisnuit deja.

Cursul incepe in 19 martie la Brasov, de la ora 18, si va avea si o varianta online in cel mai scurt timp.

Pentru cei care vor sa faca primii pasi alaturi de noi in fotografie, avem deschisa o sesiune a cursului online INITIERE IN FOTOGRAFIE, ce va incepe in 21 martie.

Toate bune si va asteptam.

Mai multe informatii gasiti pe www.photolife.ro

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • este un curs gratuit de o zi sau un curs care dureaza platit ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.