5D Mark III si 1Dx @F64Studio in teste

V-am pregatit o supriza! Testarea in exclusivitate a celui mai asteptat DSLR al momentului, Canon EOS 5D Mark III alaturi de varful de gama Canon EOS 1Dx totul asezonat cu ultimele lansari in materie de obiective: 24-70 f/2.8 II24mm f/2.8 IS USM si 28mm f/2.8 IS USM plus Speedlite 600EX-RT.
Unde?
Cele 2 aparate plus noile obiective vor fi disponibile la standul Canon din cadrul magazinului F64 situat in Bdul. Unirii nr 45.
Cand?
Va asteptam marti si miercuri, 6 si 7 martie, in intervalul orar 10.00-18.00 la showroom-ul F64 Studio.
De ce?
Pentru ca F64 Studio doreste sa  puna la dispozitia tuturor pasionatilor de fotografie cele mai noi tehnologii si dispositive. Dincolo de performantele importante ale acestor aparate profesionale si de faptul ca expunerea acestora se face in exclusivitate in cadrul F64 Studio, cei prezenti la standul Canon vor putea beneficia si de consiliere din partea specialistilor showroom-ului. De aceea, Rafi, Product Managerul Canon din cadrul F64 Studio, va fi prezent la stand pentru a va oferi mai multe informatii, sfaturi de utilizare si demonstratii live.
Cine e Canon EOS 5D Mark III…
Si pentru ca teaser-ul sa fie complet, iti oferim cateva detalii referitoare la caracteristicile tehnice ale celui mai asteptat DSRL al momentului:
– include cea mai noua tehnologie de procesare –  DIGIC 5+
– un senzor full-frame de 22,3 MP, ideal pentru cadre statice si filmari la calitate Full HD
– fotografiere la 6 fps-uri
– sistemul AF in 61 de puncte ofera viteza mai mare, flexibilitate si precizie

Cine e Canon EOS 1Dx…
Lansat in urma cu putin timp, 1Dx e varful de gama a aparatelor DSLR Canon
– include 2 procesoare DIGIC 5+ pentru procesarea imaginilor
– un procesor DIGIC 4 ce controleaza masurara si focusul
– senzor full-frame de 18MP
– fotografiere la 12 fps-uri
– conexiune LAN incorporata pentru transferul de imagini.

In plus, profesionistii se pot bucura de caracteristicile oferite de noul senzor full frame care lucreaza impreuna cu procesorul DIGIC 5+  pentru a elimina aparitia efectului de moiré, culori false sau alte artefacte si a imbunatati calitatea imaginii. De asemenea, Canon EOS 5D Mark III vine cu doua butoane dedicate pentru a imbogati experienta utilizatorilor. Astfel, butonul dedicat de evaluare a imaginii permite fotografului sa-si organizeze mai usor imaginile inainte de post-productie. Pe de alta parte, butonul Creative Photo, permite fotografului sa selecteze  optiunea Picture Styles si sa captureze mai multe expuneri, oferind totodata acces direct la modul de inregistrare HDR.
Pentru a face cunostinta cu noii membrii Canon, EOS 5D Mark III, EOS 1Dx, dar si pentru obiectivele  24-70 f/2.8 II, 24mm f/2.8 IS USM si 28mm f/2.8 IS USM sau mai multe informatii, detalii si sfaturi de utilizare ne intalnim marti si miercuri, 6 si 7 martie, in intervalul orar 10.00-18.00 la showroom-ul F64 Studio.
Va asteptam!

Alți fotografi au mai citit și:

17 Comments

  • […] 5D Mark III şi 1Dx @F64Studio în testeNe bucurăm de fiecare dată când putem aduce aparate foto noi în magazin, mai ales pe cele abia […]

  • Nu am facut niciun repros echipei F64, ba chiar v-am felicitat (nu trebuie decat sa va uitati cateva posturi mai sus, ca nu-i prea greu).
    Si nu cred ca a vrut nimeni masline, si nici tartine, de la aceasta lansare, asa ca ceva mai mult respect in exprimare ar fi binevenit.
    Iar pe cei de la Canon nu i-a grabit nimeni (a se citi "nu i-a obligat nimeni") sa vina cu o versiune pre-release neverificata. A permite totusi o analiza a imaginilor capturate, folosind cardul si calculatorul personal nu mi se pare o pretentie prea mare. Cred ca ne intereseaza in primul rand imaginea, si nu o cutie cu cateva butoane.

  • In primul rand, felicitari F64 pentru aceasta initiativa.
    Iar in ceea ce-i priveste pe cei de la Canon, mai au de invatat de la Nikon. Skin-ul a permis testarea D4-lui atat cu obiectivele lor cat si cu cele personale, in plus s-a permis si folosirea cardurilor.

    • De fapt Canon si Nikon mai au de invatat de la Sony 😀 !
      Sony, cand a lansat NEX 5 si 7, a chemat ziaristi si blogeri, le-a facut cadou carduri, ca toata lumea sa faca poze si a plecat cu ele acasa.
      Cand s-a testat D4 cu cardul personal?

      • s-a testat D4 cu cardul personal in toate orasele..eu sunt din Craiova si am facut acest lucru luna trecuta cand a ajuns aparatul in orasul meu..La fel s-a petrecut azi cu D800 si D800E..am testat cu: cardurile noastre, lentilele noastra si blitz-urile noastra…felicitari Nikon.

      • Si Nikon a facut cadou carduri Lexar si cate un binoclu cand au lansat D5100! Plus ca ne-au lasat 3 zile aparatul sa-l testam! Asta era anul trecut, prin luna Aprilie.

        • Nu e suficient ca am reusit sa aducem astfel de aparate pentru a fi testate, problema lor ar fi ca nu s-a dat un card, o maslina, o tartina. Cum erau niste versiuni pre-release, e normal ca cei de la Canon sa nu accepte introducerea de carduri straine in aparate. Intre a nu le avea deloc la test si a respecta conditia impusa, am preferat raul cel mai mic.

  • am fost … poti sa-ti aduci sticla .. atat.. carduri .. nexam L(

  • […] nu ai fost ieri la F64 sa te joci putin cu noile camere de la Canon, azi este ultima zi cand mai poti testa un EOS 1D-X si […]

  • Buna dimineata,
    Restrictia privind cardurile o stiu, insa nu cunosc urmatorul aspect: cei de la Canon permit montarea lui 24-70 II pe "aparatul din dotare" (5DII, in cazul meu)?
    Ar fi cam ciudat sa nu…
    Cheers!
    Zerg Inc.

    • Si ca o completare: daca aducem aparatele noastre putem testa blitul 600ex ?

  • un pretz , ceva mai multe detalii!!!

  • – as fi dorit pe viitor sa achizitionez de la F64 acest aparat dar vad ca nu prea sunt sanse…daca in America pe B&H diferenta de pret dintre un Canon 5Dmk3 si un Nikon D800 E este de 200$ nu inteleg de ce in Romania este de 900$ ???? Nu are nici o logica. Pretul pentru D800 este "oki" la dumneavoastra dar la acest aparat intrece orice asteptari.Sau gresesc undeva?numai bine

  • Nu se permite inserarea cardurilor personale in aparate…Cel putin astazi la prezentare nu s-a permis acest lucru

    • de-asta as fi venit

  • Si nu puteti sa-i intrebati pe cei de la Canon care este politica lor in acest caz?

  • Putem aduce cardurile noastre ca sa luam pozele acasa? 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.