I ♥ RAW – final :)

In weekend-ul ce tocmai a trecut ne-am jucat cu intreg echipamentul din studioul F64. Am avut ocazia sa schimbam fundalurile, sa punem tot felul de lumini si sa incercam toate accesorile posibile. Vom mai repeta experienta pentru ca am descoperit multi iubitiri de fotografie ce n-au avut pana acum sansa sa deguste un studio dotat profesional. Iar pentru cei care vor sa aprofundeze lucrurile va recomandam cursul de fotografie de studio. Din lunga lista de imagini primite, Cristian Uba, product manager Elinchrom, a ales ca printul sa mearga la Valentin-Marian Movilaru pentru fotografia alaturata. Altfel, cateva impresii de la participanti.

 

Cu privire la sedinta foto din cadrul magazinului F64, pot spune ca aceasta a fost reusita. Am ramas placut impresionat de bliturile de la elinchrom dar si de mobilitatea sistemului de prindere si de manevrare al acestora. A fost o duminica frumoasa. Va multumesc pentru aceste oportunitati pe care le oferiti fotografilor in ascensiune. 

Valentin-Marian Movilaru

 

Multumesc pentru ideea de organizare a acestei sesiuni foto. Am invatat multe in decursul timpului petrecut in magazinul dvs. Colegul care m-a ajutat a fost foarte intelegator si orice intrebare am avut, mi-a raspuns cu multe detalii. Echipamentele au fost grozave, profesioniste si chiar mai mult decat ma asteptam.

Niculae Geani

Tin sa va felicit pentru aceasta initiativa. A fost pentru prima oara cand am avut acces intr-un studio foto (chiar daca imi doream aceasta de mult timp), pot spune ca am invatat multe lucruri interesante. Nota 10 pentru angajatul dumneavoastra de la studio, Silviu Costin, care a dat dovada de profesionalism pe toata durata petrecuta acolo. Observand ca sunt neexperimentat mi-a explicat cum trebuie pozitionate luminile, a raspuns la toate intrebarile mele legate de fotografie, a facut glume pentru ca noi sa ne relaxam. Atunci cand am ajuns, vazand ca mai sunt doua persoane in fata noastra, s-a oferit sa ne aduca o cafea sau un ceai cald. Atunci cand mi s-a oferit spre testare Nikon-ul D700, nu credeam ca toata seara ma voi gandi numai la aceasta camera. Sper ca intr-o zi sa imi strang banii necesari pentru o astfel de camera. Daca doriti vreodata sa faceti schimb cu al meu D3100, va rog sa ma contactati la orice ora:))

Alexandru Barboiu

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Atentie!
    Elinchrom creeaza dependenta.
    Am primit un kit spre teste si am cumparat dupa doua zi unul similar.
    🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.