O poveste personala – Concurs

Pentru noi toti, fotografii, aparatele noastre sunt lucrul cel mai de pret. Nu atat material, desi uneori echipamentele noastre depasesc valoarea unei masini, cat personal. Ajungem sa ne dezvoltam o relatie deosebita cu un aparat sau altul si descoperim in final ca el devine o augmentare a simturilor noastre prin care percepem si o alta dimensiune a lumii ce ne inconjoara. Suntem printre putinii norocosi carora universul li se releva la 1/8000 parte dintr-o secunda sau il vedem metamorfozandu-se in expuneri de ani de zile

Si  pentru ca ajungem sa sa nu mai aparem in poze pentru ca este imposibil  sa fim si in fata si in spatele camerei in acelasi timp si devenim obsedati de fotografie am vrea sa stim povestile voastre despre propriile aparate. Cele mai frumoase povesti despre 60D si 550D/600D sunt premiate cu cate un grip Pixel Vertax. Nu tinem deloc sa fie un review strict ci mai degraba o privire subiectiva asupra a ceea ce v-a placut si ce nu, a bucuriilor sau neajunsurilor, a agoniei si extazului in relatia cu propriul 60D sau 550D/600D pentru ca textele premiate le publicam pe blog. 

yahoo@f64studio.ro – pana la data de 16.02.2012

Alți fotografi au mai citit și:

6 Comments

  • […] invariabil de propria camera si vrand nevrand ajungem sa dezvoltam relatia aia personala de care povesteam. Premiile noastre au fost castigate de […]

  • Sper sa castig!!! Concursul se termina chiar de ziua mea, si ce î-mi mai doresc un grip 😛

  • Cred ca e o greseala de scriere, fiind vorba de D60. Sunt prea profii oamenii in general ca sa dea cu maciuca-n balta intr-un subiect care a nascut flame-uri pe multe forumuri.

  • iar cei cu nikon?

  • In principiu pot participa toti cei interesati de premiu. Puteti povesti lucruri desprea alte aparate iar daca castigati gasiti pe cineva caruia sa-i daruiti frumosul grip :).

  • si daca avem 350d sau 400 sau 450d ce face?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.