Lansare #SuperFete

Joi seară, în spațiul expozițional din magazinul F64 a avut loc lansarea calendarului #SuperFete, lansare la care au participat bloggeri, fotografi, PR-iști și oameni de comunicare, fiind și primul eveniment din Social Media, al acestui an.

  Ceai cald, ciocolată fierbinte, domnișoare frumoase și un spațiu prietenos au fost îndeajuns pentru ca socializarea să înceapă. Adunați grupulețe, grupulețe, invitații noștri au împărțit idei despre vreme, desprei cărți noi apărute, despre aparate foto etc.. Eu am surprins câțiva bloggeri schimbând păreri despre nudurile Ancăi Cernoschi, expuse în sala în timp ce restul celor prezenți se întrebau când vor începe domnișoarele care apar în calendarul SuperFete să dea autografe, căci da, s-a lăsat și cu sesiune de autografe!
Cred că cele mai “încinse” spirite au fost cele ale fotografilor și nu doar datorită faptului că erau înconjurați de aparatură foto ce le făcea cu ochiul ci și datorită fetelor frumoase ce se tot plimbau prin fața lor și care au zâmbit frumos la mica ședința foto de la sfârșitul evenimentului.
Ionuț Oprea și Elena Cîrîc  (Standout) ne-au spus câteva cuvinte despre fetele care apar în calendar, ne-au spus care a fost scopul acestui calendar (care nu este primul calendar apărut în Social Media și, sper eu, nici ultimul) și anume, evidențierea frumuseții naturale, a optimismului și a importanței obiceiurilor sănătoase din viața noastră. Ca să întărească acest sfat, domnișoara Anca Duma, care ne face cu ochiul din calendar, ne-a servit cu celebra ei plăcintă cu mere ce ne-a îndulcit seara!
Cristi Serb, Alex Conu și Răzvan Baciu au fost prezenți la eveniment pentru a culege roadele muncii lor, pentru a le vedea din nou pe fete la fel de vesele ca la ședința foto. O parte din juriu a fost și el prezent, bucuros, mândru și nerăbdător!
Le mulțumim foarte mult tuturor celor care au participat la eveniment, căci au străbătut drum lung și anevoios, prin viscol și troiene. Ne bucurăm că F64 Studio reușește să adune în jurul său oameni optimiști, veseli și care împărtășesc într-un mod frumos, idei și pasiuni și ne dorim să îi avem cât mai des alături de noi.


 

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.