Calendarul “#SuperFete“ din Social Media se lanseaza la F64!

Joi 26 ianuarie, de la 18.30, in spatiul expozitional al F64 din Unirii 45 lansam alaturi de Cristi Serb calendarul #SuperFete din Social Media 2012.  Luna de luna vei da filele acestui calendar din care fac parte 12 fete frumoase, talentate si cunoscute in Social Media. Scriu pe blog, se implica in diverse proiecte si au fost votate la initiativa lui Cristi Serb postata pe blogul acestuia la inceputul lunii decembrie anul trecut.

Cele mai votate 24  blogger-ite din cele 69 propuse au intrat in etapa finala de jurizare.

Juriul dedicat trup si suflet acestui proiect a fost format din 30 blogeri cunoscuti si activi in Social Media: Cristi SerbAuras MihaiAugustin RaduAndrei GondosPapa DanielValentin BosiocCristi ChinaRazvan BaciuAnton Alexandru, Daniel-Ionut UrdaGabriel OanaAndrei Leczfalvi, Șerban Păun, Bogdan AntoheVlad Cucu, Cristian Lupulescu, Gabriel Aldea,Catalin BaciuIonut Pavel, Mihai Andries, Richie Marius IlieVasile ManuBogdan Fechita,Aurel Dragut, Alex Dima,Alexandru Buzoianu,  Ariel ConstantinofAndrei DobraIonut Bunescu.

La evenimentul de joi ti le prezentam pe cele 12 alese sa reprezinte fiecare luna din calendar. Vino sa le cunosti, sa povestesti cu ele despre scrisul pe blog, puterea social media si proiectele la care participa si se implica ori de cate ori au ocazia.

Citeste cu atentie cele de mai jos: sunt numele finalistelor care iti vor zambi de pe filele calendarului “#SuperFete din Social Media“, frumoase si cu obiceiuri sanatoase: o conditie obligatorie pentru intrarea in competitia talentelor feminine din Social Media 🙂

Lavinia Biberi – Blog/Twitter/Fb

Andreea Ibacka – Blog/Fb

Cristina Chipurici – Blog/Twitter/Fb

Elena Cîrîc – Blog/Twitter/Fb

Corina M. Scheianu – Blog/Twitter/Fb

Sabina Cornovac – Blog/Twitter/Fb

Anca Duma – Blog/Twitter/Fb

Camelia Capitanu – Blog/Twitter/Fb

Iuliana Manea – Twitter/Fb

Ioana Barbu – Blog/Twitter/Fb

Baranga Andreea – Twitter/Fb

Aleka Sarah – Blog/Twitter/Fb

Vino joi 26 ianuarie la evenimentul de lansare al calendarului “#SuperFete 2012“! Incepem de la 18.30 in spatiul expozitional F64. Cu acest calendar in preajma vei avea cu siguranta un an inspirat! 

 

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.