CES, episodul 2

Dupa ce febra primelor lansari s-a mai potolit, ne tragem sufletul si aflam despre urmatorul val. Pe langa camere foto si obiective, la CES si-au facut aparatia camerele video si chiar programele de editare grafica. Astfel devine clar, cel putin pentru unii din noi, ca anul acesta e momentul pentru un nou aparat foto. Ca e DSLR, mirrorless sau doar un bridge, exista o optiune pentru fiecare. Buget sa fie.

 

 Canon

LEGRIA HF R38/HF R36/Legria HF R306
Canon lanseaza astazi versiunea actualizata a gamei de camere video entry-level LEGRIA, noile modele LEGRIA HF R38, LEGRIA HF R36 si Legria HF R306. Oferind performante de inregistrare Full HD intr-un corp compact si usor, noile modele sunt echipate cu caracteristici avansate, incluzand Wi-Fi integrat, zoom puternic de pana la 51x si un stabilizator optic de imagine (Image Stabilizer – IS). Noile modele fac mai usoara inregistrarea si partajarea cu prietenii si familia imaginile.

Corel

Corel AfterShot Pro Raw
Dupa ce ani de zile nu s-a mai auzit nimic de Corel, producatorul canadian de software incearca marea cu degetul odata cu aparitia primul soft din portofoliu destinat unui workflow rapid in special pentru fisierele raw. Desi nu e tocmai un soft scris de la 0, fiind bazat pe tehnologia cumparata odata cu Bibble Labs noul program se vrea o concurenta serioasa in primul rand pentru Lightroom si de ce nu pentru Aperture. Daca va reusi vom vedea. Pentru versiunea de test click aici

 

Panasonic

HC-X900/X900M/X800
Cea mai bună calitate a imaginii întâlnită vreodată la camerele video Panasonic este atinsă de aceste 3 modele datorită noului 3MOS System Pro care combină senzorul Advanced 3MOS cu noua tehnologie de schimbare a pixelilor, obiectivul Leica Dicomar echipat cu tehnologia Nano Surface Coating şi procesorul de imagine Crystal Engine Pro II.  Cu ajutorul obiectivului opţional de conversie 3D aceste modele pot înregistra imagini tridimensionale FULL HD în format AVCHD 3D.

 

HX-WA20
Noul model WA20 este proiectat parcă pentru amatorii de aventuri extreme rezistând cu brio atât pe ploaie cât şi locuri cu mult praf, protejând interiorul de umiditatea şi particulele de afară. Camera are o rezoluţie Full-HD (1920 x 1080), deschidere de 28mm şi Intelligent Zoom 15x conferind utilizatorului o varietate largă de moduri de înregistrare. Cu modul Slow Motion camera reuşeşte să înregistreze imagini clare şi în cazul în care se doreşte filmarea unor scene cu derulare foarte rapidă.

 

DMW-GWC1 Wide
Ajută la captarea de imagini beneficiind de avantajele unui unghi larg. Acestă lentilă de conversie extinde distanţa focală de la 14mm la 11mm când este ataşat în faţa sistemului optic. Este de asemenea de mare ajutor când se realizează fotografii de grup, în situaţiile în care spaţiul este limitat. DMW-GWC1 este compatibilă cu H-PS14042 şi H-H014)

 

 

DMW-GTC1 Tele
Ajută la fotografierea subiectului aflat la depărtare prin extinderea lungimii focale a capătului tele de la 42mm la 84mm.** Acest obiectiv convertibil este deosebit de bun atunci când doreşti fotografierea de la distanţă a unor scene de stradă, în timpul călătoriilor (compatibil cu H-PS14042).

 

 

DMW-GMC1 Macro
Proiectat pentru a obţine imagini excepţionale în mod macro, obiectivul este capabil să focalizeze la numai 0,14m . Astfel, este ideal pentru a capta detalii uimitoare ale unor subiecte mici precum flori şi insecte.  (compatibil cu H-PS14042 şi H-H014)

 

 

 

DMW-GFC1 Fisheye
Ajută utilizatorul să obţină fotografii foarte creative, cu efect de tip “ochi de peşte”, la un unghi de 120 de grade. (compatibil cu H-PS14042 şi H-H014 lenses)

 

 

 

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.