Canon premiaza tinerii talentati

 

Am scris acum cateva zile despre Mihai Petre, fotograful care a castigat premiul I al concursului Wiki loves Monuments.

Fotografia cu care Mihai a reusit sa incante juriul a fost realizata cu un Canon 30d.

Insa, cum Craciunul este atat de aproape iar in aceasta perioada vrem cu totii sa daruim, sa ii surprindem pe cei dragi,  Canon Romania a premiat talentul lui Mihai Petre.

Astfel, Canon Romania, prin managerul general Petronius Secareanu, a inmanat castigatorului Mihai Petre un Canon 7D cu obiectiv de 50mm, diafragma 1.4.

Felicitari Canon pentru aceasta initiativa! Felicitari Mihai! In aceasta seara ne vom intalni la Salonul F64 sa iti strangem mana si sa ne povestesti despre ce inseamna fotografia pentru tine.

Totul incepe de la orele 18.00, la F64, magazinul dedicat fotografiei si pasiunii voastre. In sala noastra de expozitii si evenimente, dedicate si ele talentelor si proiectelor fotografice interesante si inedite.

Iata fotografia de pe locul I, surprinsa de Mihai Petre in excursia de la Chiajna din 2009, organizata de Asociatia Bucurestiul meu drag

 

 

 

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.