Am pus Cuba in rama, la Salonul F64

Cosmin Bumbut ne-a aratat fotografii si ne-a povestit despre Cuba sambata, la Salonul F64.

Fotograful a continuat experienta Cuba de data aceasta folosind E-PL3 ca aparat principal. S-a bazat doar pe acest mic aparat foto pentru a captura aventura, eleganta, istorie, culori si arome cubaneze. Am urmarit o proiectie a fotografiilor, intr-o lumina romantica, difuza si pe ritmurile celebre ale cantecului Hasta siempre- Comandante Che Guevara. Itinerariul a cuprins Havana, Alamar, trenuri catre Matanzas, Trinidad, La Boca, Santiago de Cuba, Baracoa, Boca de Miel, Playa larga. Vino si tu sa simti veselia, vivacitatea, farmecul cubanez surprinse de vizorul unui E-PL3 si obiectivul Olympus Zuiko 12mm cu diafragma 2.0.

Ascultand ceea ce povestea Cosmin ne-am dat seama ca adevarata experienta de turist in Cuba este aceea de a te amesteca printre localnici, de a simti natura cubanezilor, de a le testa spiritul liber si felul deosebit in care pot atrage placere, simtire, muzica vietii din saracie si trai apasator.

Havana, orasul romului dulce si al trabucurilor fine, muzica si dansul traditional din Santiago de Cuba, Baracoa, orasul fermecator, ocrotit de munti si inconjurat de padurea tropicala, sunt locuri fotografiate de Cosmin Bumbut in care ai impresia ca salasluieste timpul. Totul in jur are gust de vechi, ritm de salsa si contururi de legenda cu Che.

Pe noi ne-au convins fotografiile si povestile lui Cosmin. Vrem sa vizitam Cuba si mai presus de toate vrem un Olympus E-PL3. Se simte si se vede din fotografii o chimie aparte intre Olympus E-PL3 si o tara precum Cuba, cu peisaje nesfarsite, vestigii, stradute inguste, trabucuri cubaneze, romantism, chiar vraja si masini Ford din anii ’50.

Expozitia continua, fotografiile realizate de Cosmin Bumbut pot fi admirate, studiate la Salonul F64 pana pe 18 decembrie, intre orele 9.00 – 21.00.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Can you please email me the code for this script or please inform me in detail regarding this script?

  • Guevara, un singur 'R'. In rest, f frumos 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.