F64 si Cosmin Bumbut va prezinta: Aventurile lui Pen in Cuba

 

Fotograful Cosmin Bumbut expune la Salonul F64 o serie de fotografii realizate anul acesta in Cuba cu aparatul foto Olympus E-PL3.O experienta inedita si multe locuri minunate vizitate. Asa cum se traduce si denumirea acestei tari, denumire provenita din limba taino: “coabana“, loc minunat.

Evenimentul are loc pe data de 10 decembrie, de la orele 16.00. Fotograful Cosmin Bumbut ne va vorbi despre oameni si locuri, despre Havana, Playa Larga, Los Huracanes, Boca de Miel, despre Roberto din Baracoa. Vom simti Cuba aproape prin intermediul fotografiilor si a povestilor din spatele acestora, cunoscute de cel care s-a plimbat cu E-PL3 pe stradute inguste, prin locuri care descriu farmecul cubanez, printre culori tari si tablouri cu Che.

Cuba vazuta prin vizorul unui Olympus E-PL3

Pentru aceasta calatorie in Cuba Cosmin Bumbut a mizat in totalitate pe E-PL3. Va invitam sa descoperiti alaturi de fotograf acele functii care fac din E-PL3 aparatul ideal atat pentru profesionisti cat si pentru amatorii care doresc un aparat performant dar vor un echipament cat mai usor si sa nu rateze vreun cadru din cauza schimbului de obiective. Mai ales in Cuba unde subiectele interesante pot aparea la tot pasul. Fotografiile lui Cosmin Bumbut vor demonstra cu siguranta de ce E-PL3 este atat de puternic incat poate captura orice, iar aparatul va fi acolo pentru a te convinge ca este atat de compact incat il poti lua oriunde cu tine.

„Folosesc Pen digital de cind a aparut, de acum 2 ani – am avut E-P1 si E-P2. Dar intotdeauna le-am folosit drept aparate de rezerva, in caz ca se intimpla ceva cu cel principal. In excursia din Cuba de anul acesta a fost prima data cind am folosit un Pen E-PL3 ca aparat principal. Am fotografiat si filmat cu el o luna intreaga in toate conditiile. A excelat in fotografie de strada, de interior, subacvatica, de noapte, peisaj, portret. Problemele seriilor anterioare, 1 si 2, autofocus lent si lipsa imaginii la declansare au disparut odata cu aparitia gamei noi. Dimensiunile insa au ramas aceleasi. 🙂 “

Va asteptam sa conversam pe ritmuri fotografice cubaneze, sambata, la Salonul F64 alaturi de fotograful Cosmin Bumbut. Calatoria catre Cuba incepe de la orele 16.00. Va asteptam la magazinul nostru din Bd. Unirii nr.45 pentru o promenada prin Havana de Cuba, alaturi de Cosmin Bumbut si Olympus E-PL3.

 

F64 v-a pregatit si o serie de surprize sub forma de vouchere cadou pentru aparatele Olympus: E-P3, E-PL3 si E-PM1.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • […] nevoie o fotografie pentru a și le spune pe cele 1000 ale sale. Am fost sâmbătă la deschiderea expoziției lui Cosmin Bumbuț. Privindu-i fotografiile (unele cu sunet, unele fără) și ascultându-i […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.