Nissin Macro MF18 la F64

Producatorul japonez  Nissin a lansat blitul macro MF18, un model profesional cu performante creative deosebite. 

Blitul Nissin macro MF18 se prezinta utilizatorilor cu functii remarcabile: datorita cablului si a adaptoarelor disponibile, de la 49 la 82mm, poate fi montat pe o gama variata de obiective. Utilizarea blitului circular  si a lampilor de modelare sedintele foto vor fi surprinzatoare, veti obtine efecte deosebite cu Nissin macro MF18. 

 

Iata delatii tehnice care fac din acest model unul performant: in modul Fine Macro puterea lui Nissin MF18 poate fi ajustata pana la 1/1024. Mai mult, modelul Nissin macro are capacitate de sincronizare rapida (high speed synchro) si functie de comunicare wirelless TTL. 
Blitul Macro Nissin MF18 poate fi utilizat ca blit slave dar si functia master este una extrem de folositoare pentru fotografii de eveniment si nu numai.  Blitul este compatibil cu sistemele Canon E-ttl si Nikon iTTL. Nmarul director al lui MF18 este 16 la valoarea ISO 100. In plus, LCD-ul sau este color si rotativ.

O alta mentiune tehnica importanta este cea a cablului extensibil si a gamei variate de obiective pe care poate fi montat prin adaptoare de la 49 la 82mm. In pachetul de baza al produsului sunt incluse adaptoarele: 52, 58, 62, 67, 72  si 77mm  iar pe comanda pot fi aduse si 49, 55  si 82mm. O caracteristica a blitului macro MF18 sunt lampile de modelare cu led ce au putere ajustabila.  Trebuie sa stiti ca puterea blitului  MF18 este de la maxim la 1/1024: Manual, 1/1 la 1/64, iar Fine Macro, de la 1/128 la 1/1024.

 
Blitul macro Nissin MF18 este compatibil cu accesoriile Nissin Power pack PS300 si cu cartusul de baterii BM-01.
 

Din colectia acestui produs amintim patina „hotshoe“ de metal si posibilitatea update-ului de firmware: usb service update.
 
Printre toate aceste specificatii tehnice exista si o veste buna: blitul macro Nissin va ajunge la magazinul F64 incepand cu luna Decembrie. Va asteptam sa-i testam functiile si sa vedem cat de creativ este. Nissin Macro NF18 va fi disponibil in curand la F64 atat pentru Nikon cat si pentru Canon la pretul de 1399 Lei.
 
Pana atunci va dorim mult spor la fotografiat si lumina blanda!

Alți fotografi au mai citit și:

8 Comments

  • Si eu vreau pe lista de testeri, pentru Nikon.

    • S-a notat!

  • Horia, s-a notat. Te va contacta colega noastra de la PR. De Canon sau Nikon?

  • Vreau si eu pe acea lista de testeri, ca il astept de cand l-a anuntat nissinul, acum un an si jumatate si de atunci tot intreb la f64 de el….abia astept sa apara

  • o alternativa foarte buna pt portrete gramour si pt macro…foarte tare jucaria..

  • E atat de proaspat ca n-a apucat nimeni sa faca poze cu el. Dar te putem trece pe lista de testeri cand ajunge in stoc 😉

  • Buna ziua F64Team,
    Ar fi mers pus vreo cateva exemple/fotografii facute cu acest blitz, la acest articol 😛

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.