F64 si Vlad Dodan va prezinta Samsung NX200

Dragi clienti ai F64, va invitam la dubla prezentare a modelului mirrorless Samsung NX200 ce va avea loc in zilele de 26 si 27 noeimbrie la orele 10.00 – 11.00 si 13.00 – 14.00. Doua intervale orare in doua zile diferite, dedicate acestui model mirrorless NX200 pentru dvs., pentru ca suntem dependenti de fotografie si pentru ca vrem sa sfidam era vitezei, sa tinem timpul in loc si sa testam aparatura si tehnica de cea mai buna calitate.

Nx 200, camera foto mirrorless de la Samsung soseste la F64. Va prezentam aparatul alaturi de fotograful Vlad Dodan care a avut camera pentru teste si ne poate spune aproape totul despre ea. Aproape totul deoarece dvs., clientii nostri aveti cuvantul final, fie ca sunteti participanti la prezentare fie ca decideti sa achizitionati modelul NX200.

Va invitam la Salonul F64 in zilele de 26 si 27 noiembrie: fotograful Vlad Dodan, echipa F64, partenerii de la Samsung, vom fi cu totii prezenti pentru a dialoga despre modelul mirrorless Samsung NX200.

Iata cateva randuri scrise de Vlad Dodan despre NX200, aparat pe care l-a avut la test si pe care il va prezenta si la Salonul F64 pentru ca dvs. sa ii descoperiti punctele forte si pentru a afla daca NX200 este candidatul potrivit pentru trusa foto.

„Samsung a lansat acum 1 an NX100, mirrorless (cu obiective interschimbabile) cu un form-factor redus. Avea 14.6Mpx, era plasticos, declansa la 3 cadre pe secunda si filma 720p. Pana aici, toate bune si frumoase, dar cei de la reseach and development au decis ca totusi le trebuie un aparat foto mic care sa se foloseasca de suita de obiective lansate anterior si care sa le si PUNA IN VALOARE.

Asadar, anul asta lanseaza NX200 cu un design “Retro Modern”, avand un senzor APS-C (1.5x) cu o arhitectura noua pe care-s inghesuiti 20.3Mpx, dar care totusi este insotit de o functie “analog to digital conversion” care (zic ei) ar trebui sa ajute imaginile din punctul de vedere al zgomotului de imagine. Pe scurt … sa-l reduca pe cat posibil. (…) Marele avantaj al gamei de aparate foto mirrorless de la Samsung este suita de obiective de care NX200-le beneficiaza exact de la lansare. (…) Dar am fost impresionat de calitatea obiectivelor prime si de cei 20Mpx. Intotdeauna am zis ca 12Mpx sunt suficienti pentru oricine si nu-mi schimb parerea, dar e o desfatare sa tragi la 20Mpx.

Va asteptam cu drag la lansarea oficiala la showroom-ul F64 in 26-27 noiembrie. O sa va spun mai multe despre aparat (pret, creative filters, panorama, smart mode, 85mm f/1.4, 16mm f/2.4 etc), o sa va povestesc si despre blitz-urile sistemului, filtre Samsung si multe altele. In plus aveti ocazia sa-mi puneti tot felul de intrebari incuietoare legate de sistem!“

Ne vedem pe 26 si 27 noiembrie la sediul F64 din Bd. Unirii nr. 45. Orele 10.00 – 11 si 13.00 – 14.00 in ambele zile. NX200 va asteapta!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.