Fotografia de studio – Entry level

Sambata 11 iunie ne-am intalnit ca de obicei la Studioul F64 pentru unul din cursurile F64, dar nu orice fel de curs, ci prima sedinta a cursului Fotografia de studio – Entry Level sustinut de noul membru al super-echipei de traineri alesi pe spranceana de catre cei de la F64.
Ne-am delectat cu vorbele si exercitiile lui Dragos Borcanea, un tanar fotograf foarte talentat si aflat pe o traiectorie ascendenta in cariera sa.
Nu a fost un simplu curs de prezentare de lumini si accesorii, ci un workshop cu multa practica, in care ne-am distrat folosind luminile de studio si toate modificatoarele de lumina pentru a intelege ce lumina dau si de ce.
Prima parte  de teorie a fost foarte condensata si ne-a umplut capsoarele de informatii pe care apoi le-am folosit pana la refuz in restul timpului.
Am desfacut si am pipait toate accesoriile aduse acolo, spre deliciul tuturor. Am pus la treaba fiecare softbox, beautydish, reflector si filtru colorat care ne-a picat pe maini si am facut toate exercitiile posibile la care ne-am gandit impreuna cu Dragos.
Pe langa constructiile babilonice de lumina pe care le-am realizat pe seama modelului, la final am luat pozele facute si am lucrat si ca detectivi incercand sa descifram cum era aranjat setupul de lumini doar dupa ce vedeam in fotografie… asta pentru ca repetitia e mama invataturii.
Recomandam cursul tuturor celor care vor sa se ilumineze 🙂

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *