Tamron premiat la TIPA 2011

Cei de la Tamron sunt cu adevarat abonati la premii: in fiecare an excelentele lor produse sunt remarcate de catre cei ce testeaza si acorda distinctii pentru echipamente foto. La editia 2011 a premiilor TIPA (asociatia publicatiilor foto-tehnice) obiectivul Tamron SP AF 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD a primit titlul de cel mai bun obiectiv pentru amatori (best entry level lens).

Juriul a apreciat acest teleobiectiv de top, proiectat la cele mai moderne standarde, pentru capacitatea de a oferi atat utilizatorilor de aparate APS-C (dar si full-frame) o puzderie de facilitati tehnice, de natura sa-l evidentieze intre ofertele din aceeasi clasa.  Face parte din seria SP (Super Performance) si include motor UltraSonic, pentru o focalizare precisa si silentioasa. In plus a fost punctat ajutorul dat de mecanismul de stabilizare, una din cele mai bune implementari din industrie: sistem giroscopic pe trei axe, in suport pe bile cu frictiune joasa.

Puteti citi pe blog-ul F64 si un test realizat de Sorin Voicu, inclusiv o descriere amanuntita a fiecarui grup de litere din denumirea obiectivului:

https://blog.f64.ro/?p=134

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.