Canon EOS 600D | EOS 1100D

Canon Romania a prezentat astazi, alaturi de F64 si invitati deosebiti din presa de profil, doua noi modele de camera foto DSLR, respectiv EOS 1100D si 600D.
Noul Eos 1100D – o camera foto DSLR destinata consumatorilor care doresc sa faca primul pas in aventura fotografica si a inregistrarilor video format HD.

Compact si usor, EOS 1100D este un DSLR foarte versatil si usor de transportat, ce va permite sa imortalizati orice moment in imagini unice.

Senzorul APS-C CMOS de 12.2 megapixeli permite captarea de imagini pentru printuri de calitate A3. Procesorul de imagine DIGIC 4 va permite sa “inghetati” actiunea intr-o succesiune de cadre, prin fotografierea continua la viteza de 3 cadre pe secunda, intr-o variatie de ISO 100-6400, iar sistemul rapid si précis de focalizare automata (AF) in 9 (noua) puncte asigura incadrarea subiectului in focus indifferent de locul sau. EOS 1100D va fi disponibil impreuna cu un nou obiectiv EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS (generatia II) sau EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III (generatia a 3-a a obiectivului fara IS).

Caracteristici principale

–          Creative Auto si Basic +
–          Captura video HD 720p
–          ISO 100-6400
–          Sistem wide AF in 9 puncte
–          Sistem iFCL de masurare a expunerii in 63 de zone
–          Ecran 2.7”
–          3 fps
Noul Eos 600D – o camera foto HD-DSLR destinata fotografilor cu valeitati deosebite pentru aspectul video al aparatului foto – calitate video Full HD intr-un corp mic, usor, compact.

Modelul EOS 600D este perfect pentru a experimenta cu diferite filtre creative. Efectul fish-eye creaza o distorsiune similara obiectivelor dedicate fish-eye, iar cu optiunea Miniature Effect puteti transforma instantaneu o scena intr-un model la scara mica. Toy Camera Effect, Grainy B/W si Soft Focus ofera optiuni aditionale.

Caracteristici principale

–          Sensor CMOS de 18 Mpx
–          Full-HD Eos Movie
–          Fotografiere continua la 3.7 fps
–          AF Wide area in 9 puncte
–          Ecran rabatabil 3.0” – 1040k pixeli
–          Filtre Basic + si Creative
–          Control wireless integrat pentru flash









http://www.f64.ro/search.html?q=Canon+1100d&x=0&y=0

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Wow preview de la f64! Foarte bun! Dpreview abia a apucat sa il tina in mana, previewul de la ei a aparut cu o zi inainte! Si e vorba de cel mai mare site de review-uri!
    Foarte tare, un start in forta! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.