Contact

Diafragmă deschisă, expunerea potrivită, sensibilitatea ideală. Bine ați venit pe blogul F64, magazinul foto-video devotat pasiunii tale: www.f64.ro. Vei găsi aici articole, tutoriale, review-uri, interviuri și noutăți din lumea foto-video, de la cele mai recente produse lansate, la evenimente pe care nu trebuie să le ratezi sau povești despre fotografie care te vor face cu siguranță să zăbovești alături de noi.

F64 s-a născut în 2001 din pasiune pentru fotografie. Un angajat inimos răspundea întrebărilor celor pasionați, dintr-un spațiu mic, amenajat sub scările rulante ale magazinului Unirea. Acel angajat are acum în subordinea sa 130 de inimoși care transmit mai departe gânduri, idei, vise cu ISO 25600 și diafragme de la f1.2 la f/64.

Te așteptăm oricând ai drum pe Bd. Unirii, la nr. 45. Magazinul F64 este locul în care avem cu toții ceva de făcut: testăm aparate, obiective, încărcăm ruscacuri, așezăm camera foto pe trepied, declanșăm de la distanța la studio, ne apropiem de colțul dedicat cărților și dicționarelor foto, printăm fotografii și amintiri în laboratorul Epson, venim la cursuri foto sau ne așezăm și savuram un cappuccino aromat la Cafeneaua pasionaților de fotografie.

Ne găsești de asemenea pe Facebook, Google+, Twitter, Instagram și Pinterest.

Iar pentru orice fel de întrebare din domeniul foto-video sau despre F64, e suficient să apelezi 0212700050 și vei afla răspunsul.

Ne poți trimite un mesaj folosind acest formular:
[contact-form-7 id=”76087″ title=”Contact Form”]

 

2 Comments

  • Buna seara
    Am o mare rugaminte in solicitarea ajutorului,sfat sau faptic,pentru developare unor filme facute cu
    un aparat vechi de filmat.Este vorba de filme 2x8mmm,UP15,ORWO.
    Daca stiti pe cineva care developeaza acest tip de filme sau daca stiti tehnologia de developare si aparatura necesara.
    Va multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *