Cine sprijina campania F64 "Prima Casa pentru Catei?"

Despre campania F64 “Prima casă pentru catei” puteti afla aproape totul de AICI.

A trecut o saptamana si este momentul sa va multumit tuturor pentru feedback-ul extraordinar, povestile frumoase pe care ni le-ati spus, zecile de mesaje pe care le-ati trimis deja catre “Asociatia pentru Protectia Animalelor Robi”, miile de share-uri ale albumului de pe Facebook si sprijinul pe care ni l-ati acordat deja.
Suntem la inceput, mai urmeaza 3 saptamani de campanie si surprize pentru voi. Nu va sfiiti sa duceti vestea mai departe si impreuna sa le gasim o casa tuturor blanosilor 🙂 Iar astazi va prezentam, cu drag, o parte dintre sustinatorii campaniei noastre, bloggeri, fotografi, influenceri din mediul online, impreuna cu minunile lor:
Ciprian Muntele
muntele muntele1
Sunt 3 saptamani de cand am devenit posesor al acestei pisici si estimez ca in vreo 3-4 luni, cam asa, o sa-mi revin si eu din uluire. Cred ca as putea sta ore intregi sa ma uit fascinat la acest animal cu cheita, nas rece si exces de blana, pe care acum inca pot sa-l tin doar in palma si care a reusit sa-mi zdruncine zdravan, in sensul bun, intregul meu univers de acasa. Insa, dincolo de toate schimbarile astea de ritm si de responsabilitate, sunt putine lucruri in decursul vietii care sa fi avut asupra mea un efect terapeutic atat de puternic precum il are Zora, acest copil rasfatat al internetului, asa cum i-am spus eu. Iar pentru genul asta de terapie cred ca merita orice efort care vine la pachet cu decizia de a-ti trai viata (si) impreuna cu un animal de casa.
Marian Ionescu
Sasha este personaj cheie în vlogul pe care îl prestez zilnic, o iau cu mine la muncă, ba chiar și la clienți, este un membru de bază al familiei ionesciene și încercăm pe cât se poate de mult să o luăm cu noi chiar și în escapadele de weekend. Eu cu Ioneasca nu o mai vedem de mult pe Sasha ca pe un câine. Este ca un copil care va fi toată viața copil, pentru că depinde total de noi.
Mi-a ajuns pe monitor acțiunea CSRistico-superbă a celor de la F64, “Prima Casă pentru căței”, care încearcă să găsească un “acasă” pentru aproape 40 de căței de la Asociația Robi. Automat mi-a fugit gândul la cum ar fi fost viața ionesciană fără o Sasha prin preajmă și că sunt mulți oameni cărora le-ar prinde bine un suflet d-ăsta îmblănit prin preajmă. 🙂
mariciu
Corina Bacanu
tyson
Tyson m-a învățat ce înseamnă Dumnezeu. Și când zic Dumnezeu, nu mă refer la vreo religie sau la bărbosul zâmbitor din icoane care aduce cu membri formației ZZ Top, ci la iubire, bine, credință și răbdare. Câinele este singura ființă din lume care își iubește omul mai presus decât pe sine. Dacă un astfel de sentiment suprem vă aduce aminte de ceva, dacă povestea sacrificiului total în numele iubirii vă e cunoscută, atunci primiți un cățel în casă sau oferiți-i o casă! Câinele nu va vrea să vă învețe nimic, căci deja vă consideră Dumnezei, dar până și Dumezeii iau notițe de la căței despre optimism versus acreală, despre prietenie versus egoism și, mai presus de orice, despre loialitate și bucurie. Dog is a DJ!
Andrei Cismaru
cismaru
De ce un caine?
E simplu. Pentru ca un caine iti poate aduce cele mai frumoase multumiri, fara ca tu macar sa le fi cerut. Un prieten sincer, care te va astepta in fata usii si se va bucura cand vei intra in casa, indiferent de starea pe care o ai, este un prieten care trebuie tinut aproape. Fie el cu pedigree sau nu. Credeti-ma pe cuvant!
Andrei & Tony
Radu Tudoroiu
tudoroiu
Cumva campania voastra si povestea lui Yuri nu sunt asa de diferite. Si el, ca si cateii din fotografii, a fost adoptat de la cineva care nu l-a mai vrut. Strepsils, golden retriever-ul nostru de 12 ani l-a acceptat intr-un final si asa a inceput aventura cu doi catei. Noi l-am adoptat pe la 8-9 luni asa ca era suficient de mare incat sa fie usor de educat. A fost primul catel pe care l-am adoptat si aveam ceva emotii pentru ca nu stiam cum a fost educat sau ce personalitate are.
Acum face parte din familie si ne intelegem excelent. Pana sa il luam acasa, nu eram foarte siguri ca vrem sa facem pasul acesta insa o data ce ne-am cunoscut, a fost dragoste la prima grohaiala. Astfel am intrat intr-un fel de univers aparte dedicat complet buldogilor francezi – intalniri prin parcuri cu alti grohaitori, pagini dedicate, hainute si alte asemenea. Pe langa asta, am inceput sa ii vad peste tot in oras, pare ca e plin de ei. Noi am crescut de mici cu catei si nu ne putem imagina casa fara unul: sentimentul de siguranta, placerea de a avea pe cine sa tachinezi seara si ca ai cu cine sa iesi la o plimbare.
Bossulica si Briosica
bossulica
Frumusetea, celebritatea si tineretea sunt trecatoare, dar iubirea pe care ti-o poarta un animalut creste pe zi ce trece. Fii om cu animalele si adopta un sufletel!
Alexandra Giula
giula
Am crescut cu animalute de mica. Sotul meu a devenit fan cand ne-am cunoscut noi doi 🙂 Am avut caini, cam toata viata mea, si pasari. Acum avem si pesti.
Suntem prieteni, prieteni pe bune: dintotdeauna! Sustinem acest demers pentru ca stim ce bogatie sunt animalele si cum pot infrumuseta viata cuiva.
Acum avem pisici, dar asteptam cu nerabdare momentul cand vom putea detine si un catel sau doi si momentul ala se apropie cumva, asa, pe nebanuite. Doar ca avem nevoie de casa noastra inainte.
Coffee & Sugar sunt adoptati. Coffee de pe strada si Sugar de la o asociatie care l-a salvat de la moarte. Ne-au daruit multa veselie, ne-au invatat responsabilitatea si ne-au vindecat cu dragalasenia lor multe suparari.
Yif asteapta acum sa poata face aceste lucruri pentru cei care vor deveni oamenii lui. E in foster la noi si asteapta rabdator pe cineva care sa il iubeasca mult-mult de tot si caruia sa ii daruiasca zambete.
Anca Duma
anca duma anca duma1
Vreau sa ii felicit pe prietenii de la F64 si de la Asociatia Robi pentru minunata campanie pornita. Fiecare sufletel merita dreptul la o casa, la dragoste si grija nemarginita. Sper ca aceasta initiativa sa ajute multi catei sa isi gaseasca stapanul si o familie care sa ii iubeasca si ingrijeasca neconditionat.
De cand Dante este in viata noastra lucrurile s-au schimbat, este un membru al familiei in adevaratul sens al cuvantului. Fiecare zi incepe si se termina cu el, avem parte de dragoste neconditionata, iar fiecare moment cand suntem impreuna nu ai cum sa te plictisesti. De mai bine de 7 ani Dante ne bucura sufletul si are grija de noi, mereu ne intampina cu aceeasi bucurie cand venim acasa, pe fiecare dintre noi, ne face sa zambim si sa mai uitam de grijile cotidiene.
Iubeste oamenii, este prietenul pisicutelor, se joaca mereu cu copiii si de fiecare data cand mergem la plimbare rapim zambetele trecatorilor.  Viata e mai frumoasa si mai buna de cand il avem pe Dante!
Veronica Soare
veronica soare
“Prima casa pentru catei” e o poveste pe care o astept de multa vreme in online si ma bucur ca ea in sfarsit exista. As vrea ca oamenii sa inteleaga in ce fel un caine iti poate schimba viata. Sunt doi ani si jumatate de cand am gasit-o pe strada pe Lola si privind in urma realizez ca ea, prin simpla ei prezenta, face din fiecare zi o sarbatoare.
Sper ca toti cainii sa isi gaseasca… prima casa, sa zburde veseli in curti, pe alei sau sa se odihneasca in brate. Sau sa-si gaseasca macar adoptator la distanta, care sa asigure necesarul lunar, reducand grijile deja mari ale responsabililor de adaposturi. Ceea ce fac acesti oameni e extraordinar si ma bucur ca F64 le aduce munca in fata ochilor nostri, prin fotografii extraodinare si printr-o campanie pe care eu si Lola o salutam! 🙂
Catalina Coca
catalina coca
“Prima Casa pentru Catei” este una dintre acele campanii care te bucura si te emotioneaza. Creativa, amuzanta, totul cu un scop caritabil. Cat despre adoptarea unui catel, cei care nu au deja unul acasa, nu stiu ce pierd 🙂 Pentru mine Bruno inseamna multe ore distractive, multa loialitate si iubire si mai putin stres!
Gina Buliga
gina2
gina
In urma cu un an, a sosit un nou membru in familie. Era happy si asa il si cheama. Este numele pus de buburuza Alexa in momentul in care a venit acasa cu Happy. Mi-a spus “Mami , sunt happy, iar pe el o sa il cheme Happy.” Si asa i-a ramas numele.
Happy este un golden extrem de bland, cateodata cam sperios , dar e happy al nostru si apare pana si in felicitarile Mariei de la scoala – “we are a family, we are a team!”. Happy este parte din sufletul nostru, parte importanta din echipa!
Un caine iti poate schimba viata, fara chiar sa bagi de seama. Salut proiectul F64 cu prima casa pentru catei. Mi se pare o idee extraordinara si sper ca tot mai multa lume sa va sustina sau sa va ia drept exemplu.
Laura Antonov
laura laura2
Fritz si cu mine suntem suflete pereche: ne place la nebunie sa lenevim in pat pana tarziu in weekend, adoram plimbarile cu masina, pizza si pepenele (in cantitati moderate spre mici pentru el, binenteles). Ma iubeste, il iubesc. Si nu imi mai imaginez acum viata fara el. Este cel mai minunat catel!
Boris mi-a aparut in cale intr-o noapte racoroasa la inceput de iunie, un pitic pufos si galagios pe langa care nu am putut trece indiferenta. Este cel mai nazdravan (si ingenios in traznai) catel pe care l-am avut vreodata, dar mi s-a lipit de suflet si nu as renunta niciodata la el.
Adoptati un suflet din adapost, va imbogateste sufleteste si incanta viata.
Bogdan Zop
zop zop1
Aceasta campanie reprezinta genul de actiuni ce ar trebui sa se faca cat mai des. Sa te folosesti de un public mare pe care deja il ai creat datorita pasiunii pentru fotografie, in cazul nostru, pentru a face un bine PUR total separat si fara neaparat o legatura cu fotografia inseamna curaj si bunatate. Aceste suflete ce sunt abandonate nu au nici o vina si merita sa aiba o casa calduroasa unde sa petreaca iernile geroase, un castron plin cu mancarica buna in fiecare seara si, binenteles, dragostea unui suflet cel putin la fel de bun cum il au ele.
Eu recunosc, am avut o fixatie. Mi-am dorit foarte mult sa am un companion patruped cu care sa impartasesc pasiunile mele, printre care snowboardingul si datul cu rolele. Implicit mi-am dorit un caine activ, atlet si cu rezistenta la frig binenteles. Asa am ajuns sa imi doresc un husky. Cum nu am gasit sa adopt unul, am ajuns sa cumpar unul, insa nu mi-am dorit sa aibe pedigree, sa provina din cine stie ce campioni etc. Mi-am dorit un suflet, cu abilitatile de mai sus … si da am insistat sa aiba ochii albastrii. Astfel am condus pana la Craiova de unde l-am luat pe Ari (Ari Gold – Entourage) . Suma platita pentru el sincer nici nu cred ca a acoperit intretinerea lui de cand s-a nascut pana a ajuns in bratele mele.
Auzisem despre cum e sa ai un caine (avusesem 3 pisici pana atunci), cum e cu dragostea neconditionata etc. Insa pana nu il iei in brate, pana nu vezi cum e sa se bucure la fel de mult si daca ajungi intr-o zi de 20 de ori acasa nu ai cum sa intelegi exact. Cuvintele nu au cum sa descrie sentimentul pe care il ai cand orice caine se bucura sa te vada chiar daca ai lipsit 5 minute.
Noua ne-a umplut viata, ne-a colorat-o de-a dreptul. Ari este un blanos plin de bucurie, energie si dragoste. Un dement care roade papuci si care cere in fiecare secunda sa ma joc cu el si sa se joace cu noi. Uneori regret ca nu am atat de mult timp sa ii acord pe cat si-ar dori el sa primeasca de la mine.
Absolut toate aceste animalute de la centru sunt sigur la fel si abia asteapta sa umple o casa cu dragoste neconditionata, cu energia lor si cu bunatatea lor. Si de aceea sper mult de tot ca toti acesti patrupezi dragalasi sa fie adoptati si de ce nu si altii, si acest program sa continue si sa devina ceva de durata.
Eu, Anca – prietena mea – si Ari va acordam tot suportul nostru si speram ca acest program sa fie un mare succes.
Andra Larisa Zaharia
andra
Sa-l adopt pe Codita a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodata! El e una dintre sursele mele principale de fericire si de iubire neconditionata. Desi am fost mereu o mare iubitoare de animale de tot felul, niciodata nu avusesem un animal de companie al meu. Fiindca mi l-am dorit atat de mult, Codita a venit pentru a completa acel loc in sufletul meu care era pregatit tocmai pentru el.
A adopta un blanos inseamna sa-ti faci un prieten pe viata. Datorita lui Codita am invatat sa fiu mai calma si mai rabdatoare. De cand e in viata mea, n-a trecut zi in care sa nu zambesc sau sa rad cu gura pana la urechi cand ii vad ochii mari si curiosi. Desi lumea crede, in general, ca pisicile nu sunt la fel de iubitoare precum cainii, tot ce pot spune e ca nu e nimic mai neadevarat.
Animalele de companie adoptate sunt istete, intelegatoare, flexibile si iti aduc bucuria de a fi salvat un suflet pe care il poti ingriji cum stii tu mai bine. Iar el se va ingriji de sufletul tau in moduri la care nici nu te astepti.
Lucian Marin
lucian
Suntem iubitori de animale, iar lucrul acesta ne-a adus in postura de a avea 4 suflete de catei in casa. Zola & Co sustin programul “Prima Casa pentru catei” si datorita faptului ca una dintre catele este adoptata.
Shory a fost salvata din zona autogarii Rahova in urma cu doi ani. Este cel mai cuminte catel din gasca si daca maine ar veni cineva sa ne spuna ca trebuie sa ramanem doar cu un caine, ea ar ramane. Dragostea si devotamentul unui caine salvat nu se compara cu nimic.
Ne dorim sa ne mutam la casa si sa mai avem posibilitatea sa adoptam si alti catei. Pe langa cei 4, mai avem unul adoptat la distanta. Din pacate nu putem sa-l avem alaturi de noi, dar macar putem sa-i facem viata un pic mai frumoasa in adapost.
Credem cu tarie ca oamenii care iubesc animalele sunt mai buni, mai intelegatori si traiesc mai fericiti. Adoptati un animal si acesta o sa va ofere dragostea si devotamentul lui toata viata.
Luminita Balaban
alfie
Pe Alfie nu l-am adoptat, dar l-am asteptat timp de 2 ani. Abia cand a ajuns acasa mi-am dat seama cat de frumoasa iti poate face viata un animalut. Si banuiesc ca un caine adoptat vine cu un plus de satisfactie, stiind ca ai salvat un sufletel cald care te va astepta si te va iubi oricand, la finalul unei zile de munca, cand nu e totul roz. Apoi, acesta este mereu acolo pentru plimbari, pentru amuzament, pentru dragalasenie. Prima casa pentru un catel poate fi prima data cand realizezi ce inseamna sa primesti oricand iubire!

Rămâi alături de noi și ajută-ne să punem fotografia la treabă!

#LaF64FotografiaFaceBine

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Susțin campania ”Prima Casă pentru căței”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.