NE MUTAM!

F64 aniverseaza 10 ani pe 10 octombrie, in sediu nou.


Se implinesc 10 ani de F64 pe piata foto-video din Romania, prilej cu care se deschide cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor si accesoriilor foto. Va asteptam pe 11 octombrie sa descoperiti noul nostru magazin de 1300 mp din bulevardul Unirii numarul 45.

F64 a intrat pe piata foto-video din Romania in anul 2001. Anul acesta implineste 10 ani, ce vor fi sarbatoriti o data cu deschiderea celui mai mare magazin foto din sud-estul Europei. Va fi un spatiu de 1300 mp, situat in Bulevardul Unirii nr. 45, unde veti gasi echipamente si accesorii foto-video variate.

Cei 10 ani au insemnat multa pasiune si implicare. Compania a demarat activitatea comerciala cu doi angajati si a ajuns ca in prezent sa numere 92 angajati. Dezvoltarea continua se bazeaza pe comunicare si abordare deschisa, pe bunavointa si intelegere fata de tot ceea ce reprezinta client si solicitarile acestuia.

„F64Studio îşi propune să aprofundeze necesităţile fotografilor, punându-le la dispoziţie orice material, de la un simplu trepied la cele mai performante aparate şi accesorii pentru studio. Datorită personalului specializat, vă putem consilia şi învăţa despre rolul unui filtru de polarizare, dar şi despre o cameră compactă, potrivită pentru distracţie. Nu în ultimul rând, stocurile generoase vă permit să alegeţi dintr-o gamă largă, orice obiect fiind la dispoziţia celor ce vor să probeze înainte de a lua o decizie“, declara Marian Alecsiu, Manager General

Desi in plina criza, F64 a stiut sa investeasca in relatiile cu clientii sai avand o cifra de afaceri in crestere de la an la an. In 2010 am inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 11.35 milioane de euro, cu 22.5% mai mare decat in 2009. Profitul de 600.000 de euro a crescut cu 88% fata de profitul din 2009. Cifra de afaceri F64 a fost in 2008 cu aproape 70% mai mare decat in 2007, pana la o valoare de 9,1 milioane de euro, pe fondul iesirii de pe piata a mai multor magazine cu profil de procesare/printing, precum si a cresterii cererii pentru aparate foto DSLR. F64 a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 22.5% in 2010, fata de 2009, si o crestere a profitului cu 88%.

“Va asteptam pe data de 11 octombrie, incepand cu orele 9:00 in noul magazin foto-video, credem noi cel mai mare din sud-estul Europei. Aparate foto, obiective, trepiede, genti, filtre, lumini de studio si alte accesorii va vor intampina in cei 1300 mp din noul nostru sediu”, mai spune Marian Alecsiu.

Despre noi

F64 este magazinul dedicat pasionatilor de fotografie, locul unde aparate, trepiede, echipamente de studio si accesorii iti dau intalnire in fiecare zi.

In prezent, compania numara 92 angajati si are doua sedii: cel al magazinului si un al doilea, al studioului foto, unde se organizeaza cursuri de specialitate sau diverse campanii de marketing. Din 11 octombrie 2011 li se alatura cel de-al treilea magazin, cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor foto-video din sud-estul Europei.

F64 inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video cat si un magazin online, pentru clientii din provincie sau pentru cei care agreeaza sistemul platilor online si al livrarilor la domiciliu. F64 este administrator al magazinului Nikon din Romania, situat in Baneasa.

F64, grupul celor 7 fotografi din San Francisco, ne-a inspirat in alegerea denumirii companiei. Dintre membrii marcanti fac parte: Ansel Adams, Willard Van Dyke, John Paul Edwards. Prima expozitie reprezentativa a grupului F64 a avut loc pe data de 15 noiembrie 1932. Din punct de vedere tehnic, f64 reprezinta o valoare mica a diafragmei, ce ofera o mare profunzime de camp.

Alți fotografi au mai citit și:

43 Comments

  • primul lucru pe care il voi face cu prima ocazie cand ajung in Bucuresti este sa va fac o vizita!
    La multi ani si toate cele bune!

  • felicitari! am cumparat de la voi in ultimii ani aparate foto, trepiede, huse, genti, hirtie foto, carduri, cabluri etc. sunteti seriosi si profesionisti. am o intrebare, insa: unde e bulevardul unirii nr 45 (fata de magazinul unirea de exemplu) ca sa stiu sa ajung?

  • LA MULTI ANI CU SANATATE SA NE-DEA F64 SI MAI DEPARTE SCULE BUNE SI DESTEPTE LA PROMOTI CiT MAI MULTE .

  • Cu F64 mi-am redescoperit si redefinit o veche pasiune: fotografia. Cu siguranta voi vizita noua casa.
    Felicitari pentru ceea ce insemnati pentru pasionati si nu numai, pentru profesionalism (sfaturi de un real ajutor), pentru ca intotdeauna ati fost aproape de clienti!
    LA MULTI ANI!

  • La multi ani!Felicitari pentru noua locatie! Felicitari si pentru filmulet!M-am distrat grozav!

  • FELICITARI !
    CUM SPUNEA CINEVA MAI JOS IN COMENTARII, NE-ATI BAGAT IN FOAME DAR MERITA

  • La multi ani, cu prosperitate… si pentru noi cumparatorii!

  • felicitari ,bafta

  • La multi ani! Faptul ca ati rezistat atatia ani pe piata denota faptul ca sunteti profesionisti, tineti-o tot asa. Felicitari f64.

  • felicitari la intreaga echipa
    sunteti cei mai tari,sunteti unici
    LA MULTI ANI F64 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Felicitari! O sa fiti mai aproape de mine sau, ma rog, o sa fiu eu mai aproape de voi.
    Im pare rau ca nu pot sa ajung la deschidere, dar o sa va vizitez in curand.
    La Multi Ani, F64!!!!!!!!
    PS Va multumesc pentru sfaturile voastre, intotdeauna utile, si pentru sprijinul acordat cu profesionalism.

  • LA MULTI ANI !!! VA DORESC VANZARI RECORD!!!
    Si pentru ca tot impliniti 10 ani, poate imi faceti si mie o oferta de nota 10, de nerefuzat la un aparat fotoSLR Canon 60s…

  • La multi ani si multe multe felicitari!!! Felicitari si pentru filmulet, mi-a placut foarte mult! Mult succes in continuare si BRAVO ECHIPA!!!!

  • Felicitari !!!! acum sunteti mai aproape de mine :D:D abia astept sa vin in vizita la mega-magazinul vostru (sper cu bani destui pt o camera noua:D) 🙂

  • extraordidar filmul de prezentare. jos palaria chiar daca unii dintre actori( angajati) pareau plictisiti sau mai bine zis sitiriti de situatie, si erau aproape paraleli cu ritmul melodiei, ( se pot deduce singuri din vizionare care sunt) ceilalti au reusit sa-i eclipseze.inca o data bravo F64. si " la mai mare"

  • La multi ani! cu ocazia celor 10 ani de activitate, si va urez cele mai sincere si calde felicitari pentru ceea ce ati facut in tot acest timp, pentru noi cei care suntem pasionati de fotografie. Astept cu nerabdare sa va vizitez la noul sediu.
    Cu deosebita consideratie, Augustin Ciocan.

  • Daca tot va mutati si lasati vechiul sediu asa cum e ma lasati sa ma mut in locul vostru …. pleeeeeeease . Sarumana conasule.
    PS Felicitari pentru casa noua. Mult succes in continuare.

  • .M-am chinuit bine sa va gasesc prin labirintul de strazi unde erati.
    Cind am pasit pragul a fost ca un copil ce intra intr-un magazin de jucatii.S-a deslantuit pasiunea mea de fotografiie.Zeci de ani am cumparat diferite lucruri necesare meserii mele din diverse surse : consignatii, magazine cu aparatura sovietica ,talciocuri,amaritii "rusi"(ucrainieni)etc.Habar n-am avut de existenta dv.pina nu am avut acces lam luat : Canon 450 rebel,obiectiv pitic 1:8 50,blitz Nissin,tripied,inele intremediare,menghina ptr umbrela,filtre,huse,inele adaptor filet-baioneta,Incarcator,acumulatori,etc.,etc.Sigur am omis ceva.Daca ar fi sa parafrazez pe unu de la bingo ,as spune:"M-ati bagat in foame"!!!…Da n-mi pare rau…Nu ma gindesc cu spaima de unde sa mai fac rost de bani pentru altele si altele…..
    S.V.

  • felicitari si la mai mare!

  • Super! Felicitari! meritati asta pentru ca oricum sunteti cei mai tari!

  • Sunteti tari, ma bucur pt. voi si pt. noi :))

  • Incet incet vad ca Marian se apropie de UNIREA…
    Asa ca sa nu va mire daca intr-o zi nu ia
    toata Unirea si face F64 acolo….
    Felicitari!Bravo!Supertare!

  • LA MULTI ANI! De abia astept sa va vizitez in noul sediu!

  • La multi ani! Fiti tot asa de pro cum ne-ati obisnuit! Felicitari pentru noul sediu!

  • Felicitari si la mai mare!
    Pacat ca toate astea se fac pe spatele clientilor, de fapt pe banii lor, pentru ca am observat ca ati marit adaosul comercial foarte mult in ultima perioada si ati ajuns sa aveti preturile ca magazinele retail care incearca sa prosteasca romanii. Bine ca exista concurenta, interna si externa si sper sa mai imi dati motive sa cumpar de la voi.

  • Avem rastel de biciclete 🙂

    • supeeer spuse biciclistul din mine. Promit sa il inaugurez pe 11 daca nu ploua. 🙂

  • Sper ca o sa aveti si inchirieri de echipamente (mai ales obiective) ca in state.
    Mi se pare o idee geniala sa poti inchiria obiectivele pe care ai vrea sa le cumperi si sa vezi daca chiar merita.
    Mult Succes !

  • La multi ani !!! Sunteti cei mai tari …

  • Bulevardul Unirii numărul 45? Poate reuşiţi să postaţi aici o hartă. 🙂

  • cei mai buni prieteni ai mei,clipuletul foarte tare,si dac putin mai mult ma pricepeam la detalii in ale fotografiei si aveam si putin curaj,cu siguranta aplicam la job,ca tare as fi vrut sa lucrez acolo.la multi ani si la comenzi cat mai multe.

  • super tare filmul :)) Felicitari!

  • Să fie cu NOROC!!!
    Ce-ar fi dacă, în loc să ne ducem la Madame Piscupescu la five o'clock, s-ar înființa în noul sediu sau alt-undeva, un spațiu în care să se adune la un joure-fixe fanii F64?
    Ca să bea un ceai și să laude cu, fiecare din ei, poza secolului …?
    Ca să moară de ciudă Papadopolina de la Asociația Fotografilor(care asociație???!!!???).

  • Sa puneti rastel(e) de biciclete! 😀

  • Felicitari !

  • Bravo si la mai mare!

  • La multi ani! Felicitaaaaaaari!!!!

  • FOARTE fain filmuletul. Si ce voci faine au toti angajatii! 😀
    Oricum, vorba reclamei (Vodafone): "Nu! Meriti!". Chiar merita F64 un sediu mai spatios, fata de inghesuiala anterioara.

  • […] F64 împlinește 10 ani, ocazie cu care în 11 Octombrie își deschid un nou magazin. Ținând cont că va fi cel mai mare magazin foto din sud-estul Europei (dupa propriile lor spuse) de-abia aștept primul drum la București să casc ochii câteva ore pe acolo. […]

  • Un filmulet foarte haios! Felicitari atat pentru realizarea lui cat si pentru implinirea celor 10 anisori! Bafta multa in noul sediu si abia astept sa va vizitez.

  • Felicitari si La Multi Ani !

  • […] F64 aniverseaza 10 ani pe 10 octombrie, in sediu nou. […]

  • […] De aici: F64 aniverseaza 10 ani pe 10 octombrie, in sediu nou. […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.