Lista castigatorilor concursului Inside F64

Va multumim tuturor pentru participare si pentru implicarea in concursul Inside F64 organizat o data cu deschiderea noului nostru magazin, cel mai mare din sud-estul Europei!
Noi, echipa F64, am organizat acest concurs doar cu scopul de a mediatiza deschiderea noului magazin si am ramas surprinsi sa vedem cat de multe imagini creative ati imortalizat pe baza unui subiect considerat de noi unul obisnuit.
Suntem impresionati de imaginatia dvs. si de scenariile create in jurul conceptului F64. Pentru ca ne-ati incantat cu idei creative, pentru ca apreciem eforturile dumneavoastra, am decis sa mai acordam 10 premii speciale. Premiantii care au dat dovada de creativitate in imaginile lor primesc un aparat Canon SX 210 IS!
Iata lista celor care au adus zambete si bucurie echipei F64:
Siminiceanu Marius – Small Giant F64
Buca Ion-Alexandru –  Casa noua
Catalin Zestran – Evolutia F64
Serban Patriciu – Viitoare clienta
Horia Stan – Echipa f64 nu a putut riposta!
Gentiana Tranca – Veni, Vidi, Victis …
Nistor Daniela – Picnic
Marius Dumbraveanu – Camera stalker
Andreea Dirzu – I heart F64
Vladimir Ceptureanu – Minions
Iata si castigatorii concursului care au reusit sa obtine cele mai multe like-uri pe Facebook:
Locul I: Bogdan Stefan Mitrica – camera foto Canon 5D Mark II
Locul II: Christian Nasulea – camera foto Nikon D3100
Locul III: Bogdan Florea  – camera foto Fuji HS20
Va multumim tuturor si va dorim sa intrati in preselectia finala pentru premiile “Pullitzer”  … sau de ce nu, sa expuneti prima dumneavoastra galerie foto la Salonul F64 din Blvd. Unirii 45!

Alți fotografi au mai citit și:

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.