Ce trebuie să conțină trusa ta atunci când fotografiezi animale de companie?

Toți fotografii dețin trusele lor obișnuite, pe care le poartă la sesiunile foto. În acest articol, îți prezentăm echipamentul esențial pentru fotografierea animalelor de companie.

Aparatul de fotografiat

Atunci când vorbim despre fotografierea animalelor de companie, o alegere potrivită ar fi un aparat de fotografiat pentru fotografia de acțiune sau/și de portrete, în funcție de locația sesiunii și de obiectivul final.

Produse recomandate

Obiective

În fotografierea animalelor de companie sunt recomandate obiectivele fixe. Acestea oferă calitate superioară, cu toate acestea pentru că nu le puteți regla distanța focală, trebuie să vă schimbați constant poziția pentru a realiza compoziția dorită. Astfel că este nevoie și de un obiectiv cu distanță focală variabilă.

Recomandările noastre

Consumabile pentru curățarea camerei și a obiectivelor

Animalele de companie sunt foarte curioase și există adeseori riscul ca ele să îți murdărească echipamentul. Ca atare, este nevoie să vă curățați aparatul de fotografiat și obiectivele. Este necesar să aveți produse de curățat la îndemână. Trebuie să puteți îndepărta cât mai curând posibil praful, murdăria, blana, pentru a nu risca deteriorarea sticlei sau a componentelor electronice. Cele mai multe consumabile de bază pentru curățarea camerei includ cârpe din microfibră, soluție de curățare a obiectivelor, hârtie de curățare a obiectivelor. 

Îți recomandăm:

Kit de curatare F64 pentru aparatura foto

Baterii suplimentare și încărcător

Probabil cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla în timpul unei ședințe foto este ca bateria să se descarce și să nu aveți baterii de rezervă. Astfel, este important ca trusa să conțină și baterii suplimentare și încărcător.

Jucării și snacks-uri pentru animalul de companie

Jucăriile și snacks-urile sunt indispensabile pentru a menține atenția animalului de companie și pentru a surprinde expresiile faciale adorabile. Astfel animalul va asocia momentul în care îl fotografiați cu o experiență fericită.

Accesoriu suplimentare pentru sesiunile foto în aer liber:

Dincolo de toate aceste elemente esențiale atunci când fotografiezi animalul de companie, este important să ai multă răbdare. Deși necuvântătoare, animalele de companie ne înțeleg foarte bine, iar conexiunea dintre stăpân și animal este una puternică. Ochii lor parcă spun o mulțime de povești care merită să fie imortalizate în imagini speciale.

Suntem curioși, tu ce element consideri indispensabil atunci când fotografiezi animalul de companie, pe lângă aparat și obiectiv? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *